کد خبر: 3917377
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸
زینی‌وند خبر داد:

اجرای طرح «آشتی با آموزش» برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

اجرای طرح «آشتی با آموزش» برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: حتی وجود یک دانش‌آموز بازمانده از تحصیل برای کشور آمار بالایی است، در سال‌ جاری ‌طرح آشتی با آموزش با عنوان «آبا» برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در مقطع متوسطه اول و دوم در کشور اجرا می‌شود.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، مجتبی زینی‌وند، معاون وزیر آموزش و پرورش ۲۸ مردادماه در نشست شورای آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه موضوع تعلیم و تربیت از جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ ملی و دینی کشور و جهان برخوردار است، اظهار کرد: منابع انسانی یکی از مهم‌ترین مسائل در توسعه کشورها محسوب می‌شود و جوامعی که دغدغه توسعه و پیشرفت دارند باید در تربیت نسلی آگاه، توانمند، بالنده و رشدیافته کوشش کنند.

وی با بیان اینکه انتظارات از مدارس تنها یادگیری خواندن و نوشتن نیست، گفت: باید در تربیت دانش‌آموزان به همه جوانب زیستی توجه ویژه صورت بگیرد؛ بنابراین برای رسیدن به این مطالبه باید همه مجموعه‌ آموزش و پرورش را یاری کنند.

زینی‌وند در خصوص دغدغه‌های والدین برای بازگشایی مدارس در شرایط فعلی کشور، بیان کرد: خانواده‌ها برای حضور فرزندشان در مدرسه واهمه دارند، سناریوهای متعددی برای بازگشایی مدارس در وضعیت سفید، قرمز و زرد تعریف شده است که در تمامی موضوعات حفظ سلامت دانش‌آموزان برای ما اولویت است.

معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: در روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا مجموعه آموزش و پرورش به صورت شبانه‌روزی برای ایجاد زیرساخت‌های آموزش مجازی اقدامات لازم را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام داد و شبکه شاد را راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به اینکه با وجود تعطیلی مدارس، آموزش تعطیل نشد، گفت: بحث آموزش مجازی و الکترونیکی وقت بسیاری را از معلمان در مقابل آموزش حضوری می‌گیرد، بنابراین در سال تحصیلی جدید باید زمینه‌های آموزش مجازی توسط متولیان و سیاست‌گذران ایجاد شود.

زینی‌وند در ادامه با بیان اینکه دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل دغدغه وزارت آموزش و پرورش و کنشگران اجتماعی است، تأکید کرد: حتی وجود یک دانش‌آموز بازمانده از تحصیل برای کشور آمار بالایی است، در سال‌جاری طرح (آبا) به عنوان ‌طرح آشتی با آموزش برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در مقطع متوسطه اول و دوم در کشور اجرا می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش کشور توضیح داد: طرح آبا با حمایت خیرین و اعتبارت آموزش و پرورش در کشور اجرا می‌شود و درصدد هستیم در گام اول هدف‌گذاری جمعیتی بالغ بر ۱۰۰ هزار دانش‌آموز را تحت پوشش قرار دهیم تا این دانش‌آموزان به چرخه تحصیل برگردند، در تعدادی از استان‌ها این طرح آغاز شده است و در چهارمحال و بختیاری نیز امسال اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به جزئیات اجرای طرح آبا در کشور، توضیح داد: مبنای ما در شرایط شیوع ویروس کرونا آموزش‌های الکترونیکی و مدارس آموزش از راه دور است، برنامه‌ریزی‌های لازم برای آموزش گروهی و فردی در طول هفته فراهم شده است و در صورت سفید شدن مناطق آموزش حضوری نیز انجام می‌شود، مقرر شده مؤسسات خیریه ابزار لازم برای آموزش مجازی را در اختیار دانش‌آموزان بی‌بضاعت قرار دهند.

زینی‌وند با اشاره به فعالیت مدارس غیردولتی در سال‌ تحصیلی جاری با توجه به شرایط شیوع کرونا، بیان کرد: حدود ۱۷ هزار مدرسه غیرانتفاعی در کشور وجود دارد، پایه آموزش‌های این مدارس در ایام تعطیلی مدارس شبکه شاد است و در کنار این آموزش خدمات آموزشی آنلاین با همکاری مؤسسات آموزشی به خدمات آموزشی این مدارس افزوده می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش کشور گفت: سال گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در مدارس غیردولتی ثبت‌نام کردند و پیش‌بینی می‌شود این آمار تغییر محسوسی نداشته باشد.

انتهای پیام
captcha