کد خبر: 3917520
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴

برگزاری مسابقه کتابخوانی «امر به معروف و نهی از منکر» در کردستان

برگزاری مسابقه کتابخوانی «امر به معروف و نهی از منکر» در کردستان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان از برگزاری مسابقه کتابخوانی «امر به معروف و نهی از منکر» ویژه دانشجویان به صورت مجازی در این دانشگاه خبر داد.

روشن خوشنوازی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، از برگزاری مسابقه کتابخوانی «امر به معروف و نهی از منکر» ویژه دانشجویان به صورت مجازی در دانشگاه کردستان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه کتاب این مسابقه فرهنگی «فرهنگ مختصر امر به معروف و نهی از منکر» بوده است، افزود: دانشجویان با مراجعه به این کتاب می‌توانند سؤالات این مسابقه را پاسخ دهند و به آدرس تلگرامی@shtorkashvand ارسال کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان بیان کرد: ما به عنوان یک مسلمان وظیفه داریم علاوه بر آن که خود باید به شایستگی رفتار کنیم، به دیگران هم توصیه کنیم و دیگران را نیز از ارتکاب کارهای ناشایستبازداریم. فرهنگ جامع نگارش یافته‌ای در فرهنگ اسلامی وجود دارد که ورای مباحث حقوقی و چارچوب‌های قانونی می‌تواند مردم را به مثابه شهروند مسئول به انسانی زنده و پوی تبدیل کند.

خوشنوازی با اشاره به اینکه کتاب «فرهنگ مختصر امر به معروف و نهی از منکر» در ۹۶ صفحه و پنج بخش کلی، مهم‌ترین مباحث مطرح در حوزه امر به معروف و نهی از منکر را ارائه داده است، عنوان کرد: این بخش‌ها شامل «آیاتی از قرآن کریم»، «چهل حدیث از معصومین»، «امر به معروف و نهی از منکر از دیدگاه امام خمینی»، «امر به معروف و نهی از منکر از دیدگاه امام خامنه‌ای»، «قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از از منکر» هستند.

سؤالات مسابقه:

1- بنا به آیات قرآن کریم بهترین شیوه ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه چیست؟

2- براساس فرمایشات معصومین(ع) ویژگی‌های آمرین به معروف و ناهیان از منکر کدامند؟

3- براساس فرمایشات معصومین(ع) جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه در چه سطحی است؟

4- براساس فرمایشات امام خمینی(ره) مراتب امر به معروف و نهی از منکر چگونه است؟

5- براساس فرمایشات مقام معظم رهبری امر به معروف و نهی از منکر وظیفه مردم است یا حکومت؟

انتهای پیام
captcha