کد خبر: 3917699
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۷

«آمین»؛ سامانه‌ای برای بهره‌گیری از ظرفیت مردمی در امر فریضتین

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی در فرهنگ‌سازی موضوعات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی با راه‌اندازی سامانه «آمین» محقق شد.

«آمین»؛ سامانه‌ای برای بهره‌گیری از ظرفیت مردمی در امر فریضتینبه گزارش ایکنا از مازندران، مهرداد محمدی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران امروز 29 مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اهم کار‌های این ستاد در هفته امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: ترویج، آموزش، حمایت و مطالبه‌گری از ماموریت‌های اصلی این ستاد است و همه مردم باید به مسئولان و یکدیگر  امر به معروف و نهی از منکر کنند.

وی افزود: وظیفه امر به معروف شامل پیشنهادات و ارائه راه‌کار برای مسائل و مشکلات جامعه است و در حال حاضر پس از مقوله حجاب و عفاف به موضوع محیط زیست، اقتصاد، علم و فناوری و مبارزه با فساد نیز توجه ویژه‌ای شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی در فرهنگ سازی موضوعات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی با راه‌اندازی سامانه «آمین»  محقق شد و  این سامانه ارائه آموزش‌های عمومی و آشنایی مردم با کار‌های ستاد است.

وی افزود: دشمن در ایجاد دوگانگی بین مذهب و سلامت تلاش می‌کند لذا مصوبات ستاد ملی کرونا در استان‌ها و شهرستان‌ها باید به‌خوبی اجرا شود، و عزاداری‌ها با کیفیت بسیار خوب، در زمان کوتاه و فضای باز انجام شود.

محمدی درباره تعطیلات ایام تاسوعا و عاشورا بیان کرد: مهمانان خارج از استان نیز باید مصوبات را رعایت کرده و به مدیران استانی یاری رسانند.

وی با بیان اینکه در آستانه هفته احیا امر به معروف و نهی از منکر  بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی بسیار حائز اهمیت است، تاکید کرد: اجرای هفت برنامه تلویزیونی و رادیویی در این هفته در دستور کار این ستاد قرار دارد که با حضور کارشناسان دانشگاهی به موضوعات مهمی پرداخته خواهد شد.

وی به عدم امکان برگزاری بسیاری از برنامه‌های ماه محرم، گفت: توافقی با اداره ارشاد استان مازندران صورت گرفته تا آغازگر یک جشنواره فرهنگی هنری با موضوع احیا امر به معروف و نهی از منکر باشیم.

محمدی تصریح کرد: با فراخوان آثار و مطالب در حوزه‌های مختلف تئاتر، فیلم و موشن‌گرافی و مجموعه آثار هنرمندان و نویسندگان کار‌ها پیگیری خواهد شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران اعلام کرد: هفته احیا امر به معروف و نهی از منکر از ۳۱ مرداد ماه آغاز می‌شود و عناوین روز‌های آن به ترتیب شامل؛ تشکل‌های مردمی و نظارت همگانی، سلامت اداری و مبارزه با فساد، مسئولیت اجتماعی و نظارت بر حاکمیت، امر به معروف، نهی از منکر و مطالبه‌گری، رسانه، فرهنگ سازی و جهاد است.

وی ادامه داد: دیدار با علما و شخصیت‌های دینی، دیدار با خانواده.‌های شهدا و ایثارگران به‌ویژه شهدای امر به معروف و نهی از منکر و دیگر برنامه‌های متنوع فرهنگی در این هفته برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha