کد خبر: 3920556
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۲

انتخابات محل تبلور سلامت و امنیت است

نماینده ولی فقیه در استان بر لزوم همراهی دو اصل سلامت و امنیت تاکید کرد و گفت: انتخابات محل تبلور همراهی این دو اصل است که باید همواره در کنار هم قرار داشته باشند.

انتخابات محل تبلور سلامت و امنیت است

به گزارش ایکنا از سمنان، آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی، نماینده ولی فیقه در استان، امروز 12 شهریور در مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان با بیان اینکه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان به سلامت برگزار شد اظهار کرد: سلامت برگزاری انتخابات در استان نتیجه همراهی و همدلی برگزارکنندگان و ناظران بر انتخابات در تمام مراحل بود و این همراهی باید در انتخابات سال آینده برای انتخاب رییس جمهوری نیز ادامه یابد.

وی افزود: وحدت و سلامت مهمترین شاخص‌ها در برگزاری انتخابات است که باید مدنظر قرار بگیرد که در این راستا سلامت دارای سه رکن جسمی، دینی و اخلاقی است که نهادهایی که امام راحل تاسیس کرد از جمله شورای نگهبان در هر سه رکن دارای سلامت هستند.

آیت‌الله شاهچراغی با تاکید بر اینکه اگر انتخابات سالم می‌خواهیم باید پای شورای نگهبان در میان باشد، چرا که اعضای شورای نگهبان نمی‌خواهند دین خود را به دنیا بفروشند یادآور شد: استان ممتاز سمنان همانند دیگر بخشها، در انتخابات نیز نباید نقص داشته باشد.

امام جمعه سمنان ضمن تاکید بر لزوم همراهی دو اصل سلامت و امنیت یادآور شد: انتخابات محل تبلور همراهی این دو اصل است که باید همواره در کنار هم قرار داشته باشند.

حجت‌الاسلام حسنعلی عربی، رییس هیات نظارت انتخابات استان نیز با اشاره به برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان بدون کوچکترین مساله‌ای افزود: این دوره از انتخابات در صحت و سلامت و بدون چالش برگزار شد.

به گفته وی؛ انتخابات مجلس در استان نتیجه همراهی مطلوب بخش‌های اجرایی ، نظارتی، امنیتی و حفاظتی بود که بر این اساس همراهی بخش‌های مختلف در برگزاری انتخابات مصداق آیه «تعاونوا علی البِّر و التَّقوا»(در راه نیکی و پرهیزگاری با هم تعاون کنید) است.

رییس هیات نظارت انتخابات استان اظهار کرد: بررسی صلاحیت‌ها بر اساس آن چیزی است که در پرونده‌ها وجود دارد و هیچ گونه رویکرد حزبی اعمال نمی‌شود.

انتهای پیام
captcha