کد خبر: 3920734
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۳

فعالیت‌های کانون‌های مساجد در تابستان خلاصه نمی‌شود

فعالیت‌های کانون‌های مساجد در تابستان خلاصه نمی‌شود مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان با بیان اینکه فعالیت‌های کانون های مساجد در تابستان خلاصه نمی شود، گفت: در تمام طول سال در هر کانون کلاس قرآن و معارف اسلامی به صورت مستمر و مداوم دایر است و فراگیران زیادی از این کلاس بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایکنا از کردستان، کامل گلباغی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان امروز، 13 شهریورماه در مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات فرهنگی و قرآنی کانون چهاریارنبی سنندج با بیان اینکه طرح «تابستانه فهما» از ۳۰ تیرماه در سطح ۶۰۰ کانون مساجد کردستان آغاز شد، اظهار کرد: این طرح در قالب سه شبستان شامل هنر، فرهنگ و نوآوری و ۱۲ رواق از جمله کلاس و نمایشگاه برنامه‌های اوقات فراغت در بستر فضای مجازی اجرا شد.

وی افزود: بیشترین فعالیت و برنامه‌های اوقات فراغت کانون‌های مساجد استان کردستان امسال به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان با اشاره به فعالیت قابل توجه کانون‌های فرهنگی - هنری در سطح مساجد استان کردستان عنوان کرد: براساس ارزیابی انجام شده در استان کردستان، این ستاد سال گذشته موفق به کسب عنوان دستگاه برتر در برگزاری کلاس‌های غنی‌سازی اوقات فراغت شد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های کانون‌های مساجد در تابستان خلاصه نمی‌شود، یادآور شد: در طول سال هر کانون کلاس قرآن و معارف اسلامی را به صورت مستمر و مداوم دایرکرده است و فراگیران زیادی از این کلاس بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام
captcha