کد خبر: 3921097
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۸
همزمان با دهه دوم محرم؛

طرح حسینیه سیار در رشت و بندرانزلی اجرا می‌شود

طرح حسینیه سیار در رشت و بندرانزلی اجرا می‌شود مدیرکل اوقاف گیلان از راه‌اندازی حسینیه سیار در رشت و بندرانزلی با مداحی حاج ابوذر بیوکافی خبر داد.

حجت‌الاسلام ستار علیزاده، مدیرکل اوقاف گیلان در گفت‌وگو با ایکنا از گیلان، با اشاره به شیوع کرونا و شرایط خاص امسال در موضوع عزاداری اظهار کرد: برای ترویج شور و شعور حسینی حسینیه سیار در رشت راه اندازی می‌شود.

وی افزود: به همت اداره اوقاف شهرستان رشت در دهه اول محرم دو حسینیه سیار راه اندازی و به اجرای مراسم عزاداری در محلات مختلف رشت پرداخت؛ این دو حسینیه سیار از پنجم تا دوازدهم محرم فعالیت تبلیغی و عزاداری داشتند.

علیزاده گفت: حسینیه‌های سیار با هدف بهره‌مندی افرادی که امکان حضور در مراسم عزاداری را ندارند، تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به مراسم عزاداری دهه دوم هیئت ثارالله با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رشت در منظریه، گفت: اوقاف شهرستان رشت در دهه دوم محرم، حسینیه سیار در رشت و بندرانزلی با مداحی حاج ابوذر بیوکافی راه اندازی می‌کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان خاطرنشان کرد: نخستین مراسم حسینیه سیار عصر روز گذشته، 15 شهریور، در شهرک گلسار رشت بوده که از بلوار گیلان آغاز شد و به منزل شهید مقدم ختم گردید.

علیزاده ادامه داد: مراسم دوم حسنیه سیار عصر دوشنبه، 17 شهریور در منطقه پیرکلاچای برگزار و از کلانتری 15 آغاز و به شهرک آزادگان ختم می‌شود. همچنین مراسم سوم حسینیه سیار عصر سه شنبه، 18 شهریور با مداحی حاج ابوذر بیوکافی در روستای ساحلی گلشن منطقه آزاد بندرانزلی برگزار خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان خاطرنشان کرد: در راه اندازی حسینیه‌های سیار یاد شده سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان با اداره اوقاف رشت همکاری می‌کنند.

انتهای پیام
captcha