کد خبر: 3921439
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲

گاه‌نگار اپیدمیولوژیک بیماری کرونا منتشر شد

گزارش گاه‌نگار اپیدمیولوژیک بیماری کرونا از سوی کمیته اپیدمیولوژی معاونت آموزش وزارت بهداشت منتشر شد.

گاه‌نگار اپیدمیلوژیک بیماری کرونا منشر شدبه گزارش ایکنا، گاه‌نگار اپیدمیولوژیک بیماری کرونا از سوی کمیته اپیدمیولوژی معاونت آموزش وزارت بهداشت منتشر شد.

در تحلیل نهایی این گاه‌نگار در رابطه با روند بیماری کرونا آمده است:

در روند کشوری بیماری هفته منتهی به ۱۴ شهریور؛ تعداد کل موارد مرگ و ابتلا نسبت به هفته پیش کاهش یافته بود، اما به نظر می‌رسد در اواخر این هفته یک پیک جدید خفیف در حال شکل‌گیری باشد. روند مختصر صعودی یا شروع پیک خفیف و جزئی در ۱۹ استان اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، لرستان، هرمزگان، فارس، سمنان، زنجان، آذربایجان شرقی، مازندران، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، تهران، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، کردستان، خوزستان و گلستان دیده می‌شود.

همچنین روند ثبات با تغییرات مختصر صعودی در چهار استان یزد، قزوین، اردبیل و قم مشاهده شد. تصور می‌شود در شش استان مرکزی، بوشهر، البرز، گیلان، کرمان و خراسان جنوبی روند ثبات با تغییرات مختصر و نامنظم وجود داشته است. در یک استان یعنی در استان همدان روند ثبات با تغییرات مختصر نزولی مشاهده شد. در یک استان یعنی کهگیلویه و بویراحمد ناسازگاری داده‌ها اجازه تحلیل درستی از وضعیت اپیدمی را نداد. باید مدنظر داشت که یک استان می‌تواند چندین پیک منحنی را تجربه کند.

برای مشاهده گاه‌نگار روند اپیدمیولوژیک کرونا اینجا کلیک کنید.
 
انتهای پیام
captcha