کد خبر: 3921564
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۷
جانشین رئیس جامعةالمصطفی:

رسالت المصطفی، عالم‌پروری در عرصه بین‌الملل است / پرورش ۳۰۰ هزار طلبه خارجی مسلط به زبان فارسی

جانشین رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: تربیت طلاب و دانش‌پژوهان کشورهای مختلف دنیا و تحویل آنان به شکل عالم به کشورهایشان یکی از برکات المصطفی در عرصه بین‌الملل است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین مجید خالق‌پور، جانشین رئیس المصطفی در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: جامعةالمصطفی العالمیه یکی از مولود‌های مبارک انقلاب اسلامی است که امروز به شجره طیبه‌ای در عالم تبدیل شده است.

استاد جامعةالمصطفی العالمیه ادامه داد: یکی از نقش‌های مهمی که المصطفی در عرصه بین‌الملل دارد، این است که دانش‌پژوهان و علاقه‌مندان علوم اسلامی و انسانی را تربیت کرده و به کشورهایشان تحویل می‌دهد.

حجت‌الاسلام خالق پور انتقال فرهنگ غنی اسلامی ایرانی را به کشور‌های مختلف جهان از دیگر برکات المصطفی به نظام مقدس جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: انتقال فرهنگ غنی دینی و معرفتی به کشور‌های مختلف جهان باعت نزدیکی قلوب ملت‌ها می‌شود و المصطفی توانسته با دانش‌افزایی و گسترش علم، نقش بسزایی را ایفا کند.

وی با بیان اینکه المصطفی در حوزه علوم انسانی با رویکرد اسلامی فعالیت دارد، گفت: در جامعةالمصطفی دانش‌پژوهان با معارف اسلامی به صورت تخصصی آشنا می‌شوند؛ به عنوان مثال در این نهاد علمی رشته‌های مختلفی از جمله اقتصاد اسلامی، مدیریت، حقوق و رشته‌های مختلف دیگری با رویکرد اسلامی همچنین رشته‌های خاص اسلامی همانند فقه و اصول ارائه می‌شود.

جانشین رئیس المصطفی با بیان اینکه این نهاد علمی با آموزش دادن زبان فارسی به جمع زیادی از مردم کشور‌های مختلف، به گسترش فرهنگ ایرانی کمک فراوانی کرده است، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر در جامعةالمصطفی با زبان فارسی آشنا شده‌اند که این افراد نیز افراد دیگری را با زبان فارسی آشنا کرده‌اند، در نتیجه موجب گسترش زبان فارسی در دنیا شده است.

وی افزود: به واسطه فعالیت‌های جامعةالمصطفی، امروزه در کشور‌های مختلف افرادی وجود دارند که با زبان فارسی آشنا هستند و ایران اسلامی را شناخته‌اند، در نتیجه بسیاری از دشمنی‌ها را خنثی کرده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین خالق‌پور خاطرنشان کرد: جامعةالمصطفی با پذیرش افراد فراوانی از کشور‌های مختلف، آن‌ها را عالم کرده و تحویل کشور‌ها می‌دهد. به عنوان مثال در جلسه‌ای با وزیر علوم کشور آفریقایی، پس از اطلاع از رشته‌های المصطفی، از فعالیت‌های این نهاد ابراز خرسندی و گفت «جامعةالمصطفی بدون ایجاد هزینه، برای ما نیرو تربیت می‌کند».

وی تأکید کرد: دانشجویان در جامعةالمصطفی همانند سایر مراکز آموزشی از کارشناسی تا دکتری به تحصیل می‌پردازند.

جانشین رئیس المصطفی ادامه داد: جامعةالمصطفی دارای نظام واحدی دانشگاهی و هم نظام سطوح حوزوی است که مدرک هر دو نظام آموزشی دارای اعتبار است و فارغ‌التحصیلان می‌توانند در سایر کشور‌ها ادامه تحصیل دهند یا جذب سازمان‌ها شوند. البته برخی کشور‌ها به دلیل ناسازگاری با کشور‌های اسلامی به ویژه ایران، مدارک المصطفی را تأیید نمی‌کنند، در حالی که به دلیل تأیید مدرک المصطفی از سوی وزارت علوم، مشکل اعتبار ندارد.

انتهای پیام
captcha