کد خبر: 3921599
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۲

بهره‌مندی از ظرفیت ائمه جمعه برای جلب مشارکت‌های مردمی در مدرسه‌سازی

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: تریبون نماز جمعه و استفاده از ظرفیت ائمه جمعه شهرستان‌های استان بهترین ظرفیت برای درخواست از مردم برای مشارکت در ساخت مدرسه است.

لزوم استفاده از ظرفیت ائمه جمعه برای جلب مشارکت‌های مردمی در مدرسه‌سازیبه گزارش ایکنا آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی، 17 شهریور ماه در دیدار با سپیده طیب قاسمی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی، اظهار کرد: مدرسه مکانی برای آموزش و تعلیم و تربیت فرزندان است و از این رو ساخت مدرسه برای دانش‌آموزان امر مقدسی است که بسیاری از خیران با مشارکت در این کار از پاداش اخروی نیز بهره‌مند می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ساختن مدرسه صدقه جاریه است، افزود: صدقه جاریه یعنی پس از درگذشت فرد صدقه دهنده نیز خیر و ثواب آن شامل حال فرد شده و تا زمانی که این صدقه مورد استفاده قرار بگیرد پاداش آن نیز به نام فرد نوشته خواهد شد.

امام جمعه ارومیه با بیان اینکه برای اخلاص در انجام کارهای خیر و خداپسندانه حرف اول را می‌زند، ادامه داد: از آنجایی که پست و مقام دنیوی، دائمی نبوده باید مسئولان از این فرصت برای کمک به مردم استفاده کنند چرا که کار خیری که در حق مردم انجام شود، همیشگی است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات بسیار خوبی در امر نوسازی، ساخت و تجهیز مدارس در استان اتجام شده است، بیان کرد: مسئولان اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان باید این اقدامات را به خوبی اطلاع‌رسانی کرده و به گوش مردم برسانند. هنگامی که مردم در جریان این اقدامات و کارهای خداپسندانه قرار بگیرد برای مشارکت در ساخت مدارس نیز ترغیب شده و در امر مقدس مدرسه‌سازی مشارکت خواهند کرد.

امام جمعه ارومیه تصریح کرد: تریبون نماز جمعه و استفاده از ظرفیت ائمه جمعه شهرستان‌های استان بهترین ظرفیت برای درخواست از مردم برای مشارکت در ساخت مدرسه است و دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان نیز برای ترویج و تبلیغ مشارکت در مدرسه‌سازی آماده هرگونه همکاری با اداره‌کل نوسازی مدارس استان است.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی همچنین بر لزوم استفاده از طرح‌های بدیع و خلاقانه برای جذب مشارکت مردمی در امر مدرسه‌سازی تاکید و تصریح کرد: طرح «آجر به آجر» یکی از آن طرح‌های نوآورانه بوده که می‌تواند نقش مهمی در جذب مشارکت‌ها داشته باشد و امید است مسئولان اطلاع‌رسانی خوبی در این ارتباط داشته باشند.

سپیده طیب‌قاسمی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی نیز در این دیدار با بیان اینکه مدارس خشتی و گلی در استان وجود ندارد، گفت: در حال حاضر تلاش این اداره‌کل جمع‌آوری مدارس کانکسی و چوبی در استان و افزایش سرانه فضای آموزشی است.

انتهای پیام
captcha