کد خبر: 3923332
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵

۳۳ مرکز فرهنگی کانون کودکان اردبیل مجهز شدند

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل از تجهیز کتابخانه‌های کانون در قالب طرح «تمیم» خبر داد و گفت: ۳۳ مرکز فرهنگی هنری ثابت، سیار و پستی کانون استان طرح تامین محتوای یکپارچه مراکز کانون «تمیم» با کتاب‌های روز تجهیز شدند.

۳۳ مرکز فرهنگی کانون کودکان اردبیل مجهز شدندبه گزارش ایکنا از اردبیل، زعفر احدزاده، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل، ۲۶ شهریورماه گفت: با اجرای این طرح، ۱۳۲ عنوان کتاب انتشارات کانون و سایر ناشران معتبر حوزه کودک و نوجوان به مراکز کانون سراسر استان ارسال شد.
وی افزود: ۷۰ عنوان از این کتاب‌ها شامل۵۰ عنوان کتاب نابینایان و ۲۰ عنوان کتاب آوا به منظور استفاده کودکان و نوجوانان دارای نیاز ویژه برای تجهیز کتابخانه مرکز فراگیر کانون استان قرار گرفت.
احدزاده گفت: تولید محتوای آموزشی از این کتاب‌ها نیز توسط مربیان مراکز کانون استان آغاز و آثار ارزشمندی تولید و در فضای مجازی عرضه شده است.
گفتنی است، «تمیم» عنوان طرحی است که بر اساس آن کتاب‌های ناشران برگزیده در جایزه کتاب ماه و سال و سرگرمی‌ها و اسباب‌بازی‌های منتخب در اختیار کتاب‌خانه‌های کانون در سراسر کشور قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه تمامی فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر پایه کتاب طراحی و اجرا می‌شود، افزود: یکی از مطالبات جدی خانواده‌ها از کانون افزایش عناوین کتاب‌ها به ویژه کتاب‌های جدیدالانتشار بود که خوشبختانه این امر با توزیع این آثار محقق شده است. گفتنی است ۳۳ مرکز فرهنگی هنری ثابت، سیار و پستی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حال حاضر مجموعاً دارای ۱۳۰۰۰ جلد کتاب تخصصی کودک و نوجوان هستند که به صورت امانت در اختیار اعضای این مراکز قرار می‌گیرد.
در این میان کتابخانه‌های سیار شهری و روستائی و کتابخانه‌های پستی کانون استان با تحت پوشش قرار دادن مناطق محروم شهری و نیز مناطق روستائی فعالیت امانت کتاب را برای کودکان و نوجوانان این مناطق برعهده دارند؛ و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی و پرورش نسلی از کودکان و نوجوانان خلاق، خودباور و مستعد از جمله اهداف فعالیت امانت کتاب در کانون است.

انتهای پیام
captcha