کد خبر: 3923800
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲

«محمدحسین حرمی» میراث‌دار روضه ۹۳ ساله فاطمیه درگذشت

محمدحسین حرمی، فرزند مرحوم شیخ قاسم حرمی، میراث‌دار روضه ۹۳ ساله فاطمیه، درگذشت.

به گزارش ایکنا، محمدحسین حرمی، فرزند مرحوم شیخ قاسم حرمی، میراث‌دار روضه ۹۳ ساله فاطمیه، شب گذشته 28 شهریورماه، به دیار باقی شتافت.
 
مرحوم شیخ قاسم حرمی، از منبری‌های تهران بود و بیش از ۹۳ سال پیش ایام شهادت حضرت زهرا(س)، مجلس روضه‌خانگی را برپا کرد. این مجالس تا امروز از سوی فرزندش، محمدحسین حرمی، ادامه یافته بود.
 
آن مرحوم، سابقه مدیریت در رادیو تهران و شبکه پنج سیما را نیز داشت و از جمله مدیران پیشکسوت سازمان صداوسیما محسوب می‌شد.
 
مرحوم حرمی، هفته پیش به دلیل ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری بستری شد، اما در دقایق پایانی روز جمعه ۲۸ شهریورماه جان به جان آفرین تسلیم کرد.
 
خبرگزاری ایکنا، درگذشت مرحوم محمدحسین حرمی را به خانواده ایشان و جامعه هیئتی کشور و کارکنان رسانه ملی تسلیت عرض می‌کند.
انتهای پیام
captcha