ضرورت تدوین پیوست رسانه‌ای برای نرم‌افزار «شاد»
کد خبر: 3925519
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۰

ضرورت تدوین پیوست رسانه‌ای برای نرم‌افزار «شاد»

رئیس کارگروه ارزيابی فرصت‌های كرونا با بيان اينكه شیوع این بیماری فرصتی برای ارتقای آموزش مجازی در كشور است، گفت: ضرورت پيوست رسانه‌ای جدی و هدفمند در برنامه‌های مجازی آموزش و پرورش احساس می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت كشور، پانزدهمین جلسه كارگروه ارزیابی فرصت‌های بیماری كرونا با حضور علی آقامحمدی، رئیس كارگروه و رضوان حكیم‌زاده، معاون وزیر آموزش و پرورش  و اعضای رسانه‌ای كمیته با موضوع  ارائه مباحث در زمینه برنامه‌ها، اقدامات، تدابیر و تأثیرات ناشی از شیوع كرونا در حوزه آموزش و پرورش، امروز شنبه در سالن پیامبر اعظم(ص) در محل وزارت كشور برگزار شد.

در این نشست، آقامحمدی با بیان اینكه امروز نیازمند این هستیم كه درباره برنامه «شاد» به عنوان متولی اصلی امر آموزش در كشور اطلاع‌رسانی عمومی بیشتری شود، گفت: ضرورت پیوست رسانه‌ای جدی و هدفمند در برنامه‌های آموزش و پرورش احساس می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینكه نباید آموزش را صرفاً در بستر مجازی شاد در نظر گرفت، گفت: باید از روش‌های جدید آموزشی بهره گرفت و شاید بتوان در برنامه‌ها، عنوان جدید به نام دیگری تعبیه كرد كه از این طریق بتوانیم ایده‌ها و فكرهای جدید را در آموزش بهتر اخذ كنیم.

آقامحمدی با بیان اینكه با به كارگیری مهارت‌هایی مثل استفاده از انیمیشن، فیلم و تصویر می‌توان كمك شایانی به آموزش بهتر در كشور كرد، گفت: تمركز صرف به نظام كتاب درسی باعث هدر رفتن ایده‌های جدید و كلیشه‌ای شدن امر آموزش می‌شود.

دبیر هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام  در این خصوص گفت: استفاده از آموزش‌های تلفیقی می‌تواند بخشی از این راه حل باشد. به عنوان مثال، می‌توان از قصه‌گویی هم برای آموزش تاریخ، جغرافیا و ادبیات استفاده كرد.

رئیس كارگروه ارزیابی فرصت‌های كرونا در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم برنامه‌ریزی برای پساكرونا در حوزه آموزش اشاره كرد و گفت: دروسی مثل ریاضی این ظرفیت را دارد كه در بستر فضای مجازی تعلیم داده شود. باید برای این موضوع در آینده فكر جدی كنیم و حتی در صورت بازگشایی كامل مدارس، آموزش در این حوزه‌ها را تقویت كنیم.

آقا محمدی به مسئولیت خطیر صدا و سیمای ملی كشور در ترویج آموزش همگانی و مسئولیت‌پذیری والدین در آموزش فرزندان اشاره كرد و گفت: افزایش سواد سلامت باید در اولویت برنامه‌های صدا و سیما باشد.

وی در این خصوص گفت: روش استفاده درست از ماسك، استفاده از مواد بهداشتی و ضد عفونی و پروتكل‌های بهداشتی باید در صدر برنامه‌های صدا و سیما باشد تا از این طریق، سواد سلامت در كشور ارتقا یابد.

در این جلسه، حكیم‌پور، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش نیز به ارائه گزارشی در خصوص میزان رعایت پروتكل‌های بهداشتی در محیط مدرسه پرداخت و گفت: در مدارس همه امكانات و اصول بهداشتی تعبیه شده است.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح كرد: متأسفانه با اینکه دانش‌آموزان در مدارس حضور ندارند، اما شاهد شكل‌های دیگری از حضورشان در پارك‌ها و دیگر مراسم هستیم كه در این خصوص از خانواده‌ها تقاضا داریم حساسیت شان را نسبت به سلامت فرزندانشان  بیشتر كنند.

حكیم‌پور در بخش دیگری از صحبت‌هایش به تلاش دهیاری در تحقق آموزش مجازی در كشور در مناطق كم‌برخوردار و كمتر توسعه‌یافته اشاره كرد و گفت: با تلاش دهیاری‌ها، دانش‌آموزان این حوزه هم به شبكه شاد متصل شده‌اند.

وی در پایان خاطرنشان كرد: امروز عزم وزارت آموزش و پرورش بر بهره‌گیری همه دانش‌آموزان در همه جای كشور از ظرفیت‌های مجازی آموزش است و امید داریم با بهره‌گیری از ظرفیت‌ سایر نهادهای حاكمیتی بتوانیم پاسخگوی این نیاز مهم در كشور باشیم.

انتهای پیام
captcha