محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، در گفتوگو با ایکنا، درباره ارزیابی خود از عملکرد مجلس بر اقدامات دولت در مقابله با کرونا گفت: ویروس کرونا از اواخر مجلس دهم به کشور وارد شد و وقتی مجلس یازدهم آغاز به کار کرد، شیوع کرونا گسترده شده بود، اما تا زمانی که کمیسیونهای مجلس شکل بگیرد نمایندگان نتوانستند به موضوع مدیریت مقابله با کرونا ورود و بر اقدامات انجامشده نظارت جدی کنند.
وی افزود: امروز برای ما هم به عنوان نمایندگان مجلس پذیرفته شده نیست که چرا مجلس به موضوع کرونا ورود جدی نکرده و برای سؤال از مسئولان مربوطه و نظارت اقدامی را انجام نداده است.
آصفری اظهار کرد: مجلس موظف است که به این موضوع مهم ورود جدی کند و از مسئولان بخواهد که در مورد عملکرد خود پاسخگو باشند و درباره اعتبارات اختصاصیافته، اقدامات عملی و پیشگیریها توضیح دهند. لذا عدم ورود مطلوب مجلس به این قضیه یک سؤال جدی است که باید تغییری در این روند انجام گیرد.
آصفری درباره ضرورت حفظ جایگاه مجلس به عنوان نهادی در رأس امور و آسیب تشکیل ستادها و شوراهای مختلف برای جایگاه مجلس گفت: این مسئله مهمی است، زیرا اختیارات مجلس قابل تنفیذ شدن به فرد یا مجموعه خاصی نیست و شکلگیری کمیتهها، ستادها و شوراهای خاص نباید مانع انجام وظایف ذاتی مجلس، که قانونگذاری و نظارت است، شود.
وی تصریح کرد: مجلس بایستی با جدیت و قاطعیت وظیفه نظارتی خود را در قبال تصمیمات اتخاذشده این مجموعهها، از دولت پیگیری کند. زیرا به هر حال دولت مجری این تصمیمات است و مجلس در راستای مطالبه حقوق مردم باید نظارت دقیق خود را به بهانه اینکه این تصمیمات از سوی شوراهای عالی گرفته شده تعطیل کند.
آصفری درباره ضعف دولت در حل مشکلات معیشتی مردم و وجود احساس رهاشدگی و نبود نظارت در حوزه اقتصاد گفت: تیم اقتصادی دولت برنامه مشخص و عملیاتی برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی ندارد و اتحاد و انسجامی در این تیم مشاهده نمیشود.
نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور تأکید کرد: مجلس باید دولت را وادار به پاسخگویی در این حوزه کند. البته مجلس نیز باید برنامه اقتصادی ارائه دهد و نگذارد که وضعیت مسکن، خودرو، ارز، سکه و بیکاری به این حد از نابسامانی برسد.
انتهای پیام