کد خبر: 3927435
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
طی 24 ساعت گذشته؛

3902 ایرانی مبتلا به کرونا شدند / 235 نفر جان باختند

سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به شناسایی سه هزار و 902 بیمار مبتلا به کرونا از فوت 235 نفر در شبانه‌روز گذشته خبر داد.

روز بسیار تلخ کرونا در ایران؛3902 بیمار جدید و فوت 235 بیمار در یک شبانه‌روزبه گزارش ایکنا، سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، از شناسایی سه هزار و ۹۰۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۷۵ هزار و ۶۷۴ نفر رسید.

لاری ادامه داد: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۷ هزار و ۱۹۲ نفر رسید.

وی بیان کرد: خوشبختانه تا کنون ۳۹۲ هزار و ۲۹۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سخنگوی وزارت بهداشت یادآورشد: چهار هزار و ۱۶۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری بیان کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. استان‌های کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
انتهای پیام
captcha