کد خبر: 3928794
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲

ایجاد ۴۷ یادمان شهدای گمنام در سمنان

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان از ایجاد ۴۷ یادمان شهدای گمنام در استان خبر داد و گفت: ۱۰ یادمان نیمه‌کاره شهدای گمنام در این استان وجود دارد.

ایجاد 47  یادمان شهدای گمنام در سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان، محمدحسن سلامی، مدیرکل این بنیاد با بیان اینکه ۴۷ یادمان شهدای گمنام در استان سمنان پیش‌بینی شده که عملیات احداث ۳۷ یادمان تا امروز به اتمام رسیده و ۱۰ یادمان نیز همچنان باقی مانده است، اظهار کرد: برنامه‌ریزی، هماهنگی و تعامل‌ها بر این بوده تا ساخت هر ۱۰ یادمان به‌ سرعت تمام شود.

وی با تأکید بر اینکه بر اساس ضوابط موجود، درخواست‌کنندگان شهدای گمنام برای تشییع و خاک‌سپاری، باید پیش‌بینی‌های لازم را برای احداث یادمان این شهدای پرافتخار دوران دفاع مقدس نیز داشته باشند، افزود: از این پس، تنها به درخواست‌هایی برای تشییع و خاک‌سپاری شهدای گمنام پاسخ مثبت خواهیم داد که قبل از تشییع پیکر مطهر آن‌ها، یادمان شهدای گمنام را ساخته باشند.

سلامی افزود: در پارک کوهستان سمنان نهادهای ذی‌ربط اصرار کردند تا شهیدان گمنام خاک‌سپاری شوند؛ اما در ساخت یادمان رضایت لازم وجود ندارد که در این راستا جمعی از رزمندگان دوران دفاع مقدس به‌عنوان هیئت امنای یادمان شهدای گمنام پارک کوهستان سمنان دور هم جمع شده‌اند و تلاش‌های زیادی در این زمینه انجام شده است.

وی گفت: هم‌اکنون کار ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم یادمان شهدای گمنام پارک کوهستان سمنان تا پایان امسال تکمیل شود و در خصوص یادمان شهدای گمنام در ورودی شهر سمنان نیز شهرداری برنامه خوبی دارد که در حال تکمیل و بازسازی بنای مربوطه است.

انتهای پیام
captcha