کد خبر: 3929554
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹

افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در آذربایجان‌شرقی به ۴۲ هزار نفر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه تاکنون ۴۲ هزار نفر در آذربایجان‌شرقی به کرونا مبتلا شده‌اند، گفت: در حال حاضر یک هزار و ۱۲۲ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در آذربایجان‌شرقی به ۴۲ هزار نفر

محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه تاکنون ۴۲ هزار نفر در این استان به کرونا مبتلا شده‌اند، گفت: در حال حاضر یک هزار و ۱۲۲ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

وی با بیان اینکه حدود چهار و نیم درصد از این افراد فوت کرده‌اند، گفت: فوت روزانه ۲۰ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در آذربایجان‌شرقی، طی یک هفته گذشته، نشانه بسیار بدی است.

صومی افزود: هم‌اکنون بیش از ۱۳۰ نفر از دستگاه ونتیلاتور استفاده می‌کنند و به کمک دستگاه تهویه مکانیکی، نفس می‌کشند. بیش از ۳۰ هزار کرونایی تا به حال در بیمارستان‌های استان بستری و ترخیص شده‌اند. ۵۰ درصد از حدود یک هزار نمونه‌برداری روزانه کرونا در استان، مثبت می‌شود و این نشان می‌دهد، کرونا در جامعه ما به شدت در حال گسترش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: برای برون‌رفت از این وضعیت حتماً باید از ماسک به‌درستی استفاده کرده و فاصله‌گذاری اجتماعی را مراعات کنیم و کرونا را جدی بگیریم. در حال حاضر حدود ۲۵ نفر در اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) تبریز منتظر بستری در بخش‌های کرونایی هستند که این نشان می‌دهد کرونا همچنان قربانی می‌گیرد و بی‌توجهی به توصیه‌های حوزه سلامت، پررنگ شده است.

انتهای پیام
captcha