کد خبر: 3930382
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴

برگزیده قرآنی دانشگاه علوم پزشکی یزد تجلیل شد

در نشستی با حضور حجت‌الاسلام خراسانی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از برگزیده قرآنی و حائز رتبه اول کشوری رشته حفظ در این دانشگاه تجلیل شد.

برگزیده قرآنی دانشگاه علوم پزشکی یزد تجلیل شدبه گزارش ایکنا از یزد، در حاشیه نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر و با حضور حجت‌الاسلام خراسانی؛ مدیر امور فرهنگی و صادقیان؛ رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از مهدی اسدی برگزیده قرآنی و حائز رتبه اول کشوری در رشته حفظ ۵ جزء قرآن کریم تجلیل شد.

حجت‌الاسلام علیرضا خراسانی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 29 مهرماه در این نشست با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر این است که از معروف‌ها و کارهای خوب دیگران قدردانی کنیم، تجلیل از برگزیده قرآنی خود یک معروف محسوب می‌شود.

صادقیان، رئیس دانشکده پیراپزشکی و برخی از اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر مواردی را مطرح و در پایان از مهدی اسدی برگزیده قرآنی دانشگاه علوم پزشکی یزد که موفق به کسب رتبه اول کشوری در رشته حفظ ۵ جزء قرآن کریم در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در سال ۹۸ شده، تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام
captcha