کد خبر: 3931603
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱

اجرای 53 برنامه در هفته وحدت در گلستان

اجرای 53 برنامه در هفته وحدت در گلستان سرپرست مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور گفت: ۵۳ برنامه در هفته وحدت در استان گلستان اجرا خواهد شد.

اجرای 53 برنامه در هفته وحدت در گلستانبه گزارش ایکنا از گلستان، حجت‌الاسلام نورعلی دیلم، سرپرست مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور امروز 6 آبان در نشست خبری با اصحاب رسانه در کانون طه، گرگان برگزار گردید، ضمن معرفی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور و برنامه‌ها و فعالیت‌های این مرکز گفت: خدمات مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور مختص به اهل سنت نیست و هر قشری چه شیعه و چه سنی همه و همه باید در کنار هم برای تحکیم وحدت و تقریب در جامعه اسلامی تلاش کنیم.

وی در ادامه این نشست به بیان برنامه‌های هفته وحدت پرداخت وگفت: 53 برنامه در هفته وحدت در نظر گرفته شده است و در هفته وحدت در تمامی شب‌ها صدا و سیما برنامه‌هایی را با محوریت وحدت برگزار می‌کند.

وی  گفت: مصادف شدن  17 ربیع‌الاول امسال با 13 آبان فرصت بسیار خوبی است که به موضوع هفته وحدت و استکبارستیزی بیشتر بپردازیم.

وی افزود:  با توجه به شیوع ویروس کرونا برای  احیا و ترویج  وحدت و تقریب مذاهب باید از ظرفیت رسانه‌ها در فضای مجازی استفاده کرد.

سرپرست مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور بیان کرد: اولین سالی است که شهید سپهبد قاسم سلیمانی را در کنار خود نداریم و او برای وحدت عراق وسوریه تلاش‌های زیادی کرد به همین مناسبت اولین روز از هفته وحدت را به نام این شهید بزرگوار نامگذاری کردیم.

حجت‌الاسلام دیلم گفت: یادواره شهدا و تجلیل از خانواده شهدا، برگزاری همایش و نواختن زنگ وحدت برای دانش‌آموزان، وبرنامه برای بانوان، مدارس علمیه در هفته وحدت در نظر گرفته شده است.

وی افزود: مسابقه مقاله نویسی، اعزام مبلغین شیعه و سنی،  نواختن زنگ وحدت، افتتاح اتاق اقشار در مرکز بزرگ شمال کشور از دیگر برنامه‌هایی است که در این ایام در نظر گرفته شده است.

سرپرست مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور در پایان سخنان خود به اهمیت وحدت و همدلی در کشورمان اشاره کرد و گفت: در ایران یک فضای برادری و وحدت بین مسلمانها حاکم است و همه مسلمانها اعم از شیعه و سنی از خدمات نظام بهره مند می‌شوند.

انتهای پیام
captcha