کد خبر: 3931715
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۶

ابتلای 38 هزار لرستانی به کرونا / 776 نفر فوت کردند

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به فوت 776 کرونایی طی دو شبانه‌روز در لرستان گفت: تعداد فوتی‌های ناشی‎از کرونا در لرستان به 776 نفر افزایش یافت.

فوت 776 لرستانی بر اثر ابتلا به کرونابه گزارش ایکنا از لرستان، به‌نقل‌از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان لرستان، مریم کوشکی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سه‌شنبه، ششم آبان در تشریح وضعیت کرونا در لرستان، گفت: طی 48 ساعت گذشته 22 نفر از هم‌استانی‌ها براثر ابتلای به کروناویروس جان خود را از دست دادند.

وی با بیان این‌که تاکنون 38 هزار و 774 نفر در لرستان به این بیماری مبتلا شده‌اند، افزود: همچنین در حال حاضر 461 بیمار در شرایط وخیم در بیمارستان‌ها بستری هستند.

مسئول کنترل بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: 113 هزار و 384 تست از افراد مشکوک به کرونا گرفته شده و 110 هزار  و 989 آزمایش تاکنون جواب داده شده است.

انتهای پیام
captcha