به گزارش ایکنا، آیتالله علیاکبر سیفی مازندرانی، امروز، 10 آبانماه در همایش «فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ» در مسجد سلماسی قم، در سخنانی گفت: در زمان امام حسین(ع) کسانی که داعیه فقه و فقاهت داشتند، چون جاهل و اسیر دنیا بودند و به نصرت الهی باور نداشتند، از پسر پیامبر حمایت نکردند، در حالی که قرآن در آیه 7 سوره محمد(ص)، فرموده است: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ» یا در آیه 163 آلعمران «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ»فرمود؛ اگر خدا شما را يارى كند، هيچكس بر شما غالب نخواهد شد و اگر دست از يارى شما بردارد، چه كسى بعد از او شما را يارى خواهد كرد و مؤمنان بايد تنها بر خدا توكل كنند.
وی با بیان اینکه مشرکین و کفار از منطق رسول الله ضربه خوردند و منطق رسولالله آیات الهی و نفی مشروعیت دشمنان خداوند است، افزود: انبیاء آمدند مردم را طوری تربیت و هدایت کنند که خود مردم قیام به قسط بکنند. در آیه 25 حدید بر این مسئله تأکید شده است؛ «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ»؛ امروز هم استکبار با منطق رسول خدا مخالف است که فرمود هرگز زیر بار قانونی که دشمنان شما بر شما تحمیل میکنند، نروید و اگر با آنان عهد و پیمانی هم در موردی که مورد رضایت خداست، بستید مادامی که به دین شما طعن نزده و به شما خیانت نکنند، تا آن زمان حق دارید پایبند باشید، اما به مجرد اینکه دیدید که دشمن به شما طعن زد و وفادار به عهد با شما نبود، آن را پاره کنید.
سیفی مازندرانی با اشاره به آیه شریفه 58 انفال، «وَإِمَّا تَخَافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيَانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلَى سَوَاءٍ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْخَائِنِينَ»، اظهار کرد: این آیه مربوط به معاهده با اهل کتاب است؛ یعنی اگر حتی خوف خیانت، نه خود خیانت در آنان دیدید، هرگز در موضع ضعف نباشید و در برابر آنها کم نیاورید و دنبال آنها ندوید. تعبیر «فانبذ» در اینجا جالب است؛ یعنی پیمانشان را پرتاب کنید. نه اینکه به گونهای باشد که آنها مسلط باشند و شما دنبالشان بدوید.
استاد سطح عالی حوزه اضافه کرد: اینکه ما دائما دنبال دشمنان هستیم تا در برجام کمکی به ما کنند، با «فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلَى سَوَاءٍ» مخالفت دارد. منطق رسول الله این است که اگر کفار بخواهند در معاهدات علیه شما بهره ببرند، هرگز حق ندارید آن را دنبال کنید؛ در اولین آیه سوره مبارکه توبه فرمود: «بَرَاءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ» این آیه اظهار بیزاری از کفر معاهَد است؛ تنها سوره شروع شونده با غضب و بدون بسم الله است؛ بعد از اظهار بیزاری فرمود که اگر دو شرط را رعایت کنند؛ اول شرط اینکه بر شما نقص و حقارت وارد نکند و دوم از دشمنان شما حمایت نکنند، معاهده ببندید؛ شما با این سران، عهدنامه برجام را بستید و حالا به پیامبر اهانت میکنند، آیا این بزرگترین خیانت و نقص و سرزنش و تحقیر نیست؟
وی افزود: امروز ما در این مسجد جمع شدیم که بگوییم اگر بنا باشد با برخی روشهای سیاستمداران، کیان اسلام در درازمدت به خطر بیفتد، قطعاً حوزه قیام خواهد کرد و سکوت نمیکند. پاسخ دندانشکن باید به دشمنان داده شود و به تعبیر رهبری، آتش زدن آن پیماننامه و معاهده است که امضاء شده است. اگر این پاسخ داده نشود، آیه فوق محقق نخواهد شد؛ علما و فضلا که این آیات را میفهمید، خیانت پشت خیانت رخ خواهد داد و داده است.
سیفی مازندرانی با بیان اینکه، این روش که هر روز دنبال اینها بدوید و از این کشور به آن کشور رفتن و التماس کردن خلاف قرآن است، اظهار کرد: هم به حکم اولی، این معاهدات حرام است و هم به حکم ثانوی؛ رهبر معظم انقلاب، 9 شرط را فرمودند ولی آیا اینها رعایت شد؟ ایشان فرمودند: «نامهای را که من نوشتم، ببینید و بخوانید من مطلقاً تصویب نکردم، گفتم اگر شرایط رعایت شود، موافقم و در غیر این صورت خیر».
وی افزود: برخی طرح کردند که برکات برجام تا قیامت پابرجاست، الله ربی؛ در جای دیگر گفتند برجام برای برداشتن تحریمها بود، زیرا دولت قبل کارها را قفل کرده است و تنها راه، مذاکره است؛ همان موقع رهبری در مزار امام راحل فرمودند که من به آمریکا و مذاکرات خوشبین نیستیم و اعتماد ندارم. آیا این معاهده دیوار بیاعتمادی را شکست؟ تحریمها را ملغی کرد؟ یکی از طواغیت در رأس برجام همین فرانسه بود که امروز در کشورش به پیامبر اهانت میشود و او با کمال وقاحت و خباثت تأیید میکند.
آیتالله سیفی مازندرانی تصریح کرد: بزرگترین رسالت حوزه علمیه دفاع از کیان نظام اسلامی و اسلام است و اینگونه مماشات با سران طواغیت استکبار جهانی را مخالف نظر ولی امر مسلمین و خیانت به قرآن و دین میدانیم. ما از مجلس شورا میخواهیم از طریق قانون از کیان اسلام دفاع کنند؛ این معاهدات در درازمدت به نفع نظام و اسلام نیست؛ خداوند انشاءالله سایه رهبری را سالهای سال بر کشور مستدام بدارد، اما اگر خدای ناکرده رهبری نباشند و این معاهدات حاکم شود، آیا نظام در خطر جدی نیست؟ این معاهده به گونهای تنظیم شد که نرمش قهرمانانه نبود و نرمش منفعلانه بود.
در خاتمه سخنان آیتالله سیفی مازندرانی، بیانیه جمعی از طلاب و روحانیون به مناسبت اهانت به ساحت مقدس پیامبر اسلام و لزوم خروج از برجام از سوی یکی از فضلا قرائت شد.
در بخشی از این بیانیه آمده است: اهانت اخیر رئیس جمهور مستکبر و طاغوت فرانسه به ساحت پیامبر، قلوب مسلمین را جریحهدار نموده است؛ هر مسئولی در هر مقامی از کشورهای مختلف اسلامی، دولتها و ملیتهای گوناگون با اعتراض شدید و تحریم کالاهای فرانسوی، تنفر و بیزاری خود را از این عمل شنیع اظهار نمودند؛ در این موقعیت خطیر، جای پرسش از مسئولین نظام اسلامی است که آیا هنوز وقت آن نرسیده که از معاهده بدفرجام برجام خارج شوید؟ آیا جای آن نیست که مجلس خروج از این معاهده خفتبار را تصویب کند. نه این است که قرآن کریم در آیات مختلف بر این مسئله تأکید کرده که اگر معاهدهای سبب تحقیر شما و اهانت به خدا و پیامبر(ص) شد، به آن پایبند نباشید.
در بخش دیگر بیانیه تأکید شده است: اگر دشمنان بر شما غلبه یابند، ملاحظه هیچ چیزی را نمیکنند؛ خدا پیشبینی کرده سرانجام معاهده با کفار، چیزی جز جرئت یافتن آنان بر طعن در دین شما نیست و میفرماید اگر عهدی که بستهاند، سبب تمسخر و طعن در دین شما شود، تکلیف شما است که با پیشوایان کفر و ضلالت کارزار کنید که آنان را عهد و سوگندی نیست و تنها بازدارنده برای آنان، ترس از شمشیر است.
در بخش دیگر بیانیه آمده است: خدا از مشرکان معاهَد بیزار است، مگر کسانی که دنبال هجمه به دین و پیامبر و کتاب شما نباشند و از دشمنان شما پشتیبانی نکند؛ آیا توهین به پیامبر از سوی طاغوت عضو برجام، مصداق طعن در دین نیست؟؛ آیا خروج آمریکای مستکبر از این معاهده، تحقیر ملت شما نیست؛ آیا هنوز هم همپیمان بودن با دشمنان قسم خورده در امور سرنوشتساز از وجاهت عقلی و شرعی برخوردار است؟ با قطع نظر از وابستگی و به خطر افتادن کیان نظام اسلامی از جهات اقتصادی، سیاسی و امنیتی، به تعبیر کارشناسان آثار منفی در درازمدت دارد.
انتهای پیام