کد خبر: 3932520
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲

برگزاری پویش همگانی «من محمد (ص) را دوست دارم» در سرخه

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرخه، از راه‌اندازی پویش همگانی «من محمد (ص) را دوست دارم» در پی اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) و همزمان با هفته وحدت در این شهرستان خبر داد.

برگزاری پویش همگانی «من محمد (ص) را دوست دارم» در سرخه

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از وابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان علی فیض،رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرخه امروز 11 آبان گفت: این پویش شهرستانی، در پی اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) با همکاری اداره فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی شهرستان سرخه، اداره تبلیغات اسلامی، ستاد نمازجمعه و حوزه نجمیه خواهران شهرستان سرخه برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: دوستداران نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) می‌توانند در این پویش با ارسال آثار در بخش‌های دل نوشته، عکس نوشته، کلیپ تصویری و فایل صوتی متناسب با هفته وحدت و پویش «من محمد (ص) را دوست دارم» شرکت نمایند.
فیض با بیان اینکه شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را تا ساعت 24 روز سه شنبه 13 آبان ماه 99 سالروز میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) به همراه نام و نام خانوادگی و شماره همراه، به آیدی همراه نام و نام خانوادگی و شماره همراه، به آیدی انتهای پیام

captcha