کد خبر: 3933241
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۲
بختیاری:

پرداخت ۸۴۰ میلیارد تومان زکات در کشور

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه طی ۷ ماهه امسال بیش از ۸۴۰ میلیارد زکات در کشور پرداخت شده است، گفت: برای سال ۹۹ پیش بینی ما حدود ۸۲۰ میلیارد تومان بود.

پرداخت ۸۴۰ میلیارد تومان زکات در کشوربه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) امروز، 14 آبان‌ماه در جلسه شورای زکات استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه کمیته امداد در دوره‌های گذشته منشاء خدمات زیادی بوده است، گفت: این نهاد با نفس پاک امام راحل(ره) تاسیس شد و با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب خدمات ارزنده آن تداوم داشته است.

وی سرمایه اجتماعی کمیته امداد را اعتماد مردم دانست و افزود: امروز این اعتماد در سطح بالایی قرار دارد.

بختیاری با تاکید بر اینکه زکات یکی از اموراتی است که اگر به خوبی عمل شود، گره‌های زیادی از نیازمندان باز می‌شود، افزود: دبیرخانه شورای زکات در کمیته امداد تلاش می‌کند در راستای ترویج فرهنگ زکات در کشور فعالیت‌های جدی و موثری را داشته باشد.

رئیس کمیته امداد، با اشاره به اینکه برای تحقق زکات سال 98 در کشور، حدود 600 میلیارد پیش بینی شده بود ولی 640 میلیارد محقق شد، ابراز کرد: برای سال 99 هم پیش بینی ما این بود که حدود 820 میلیارد تومان جمع آوری کنیم ولی در کل کشور در 7 ماهه امسال بیش از 840 میلیارد زکات پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: مردم همیشه از ما جلوتر بودند و تا پایان سال پیش بینی می‌کنیم زکات پرداختی از مرز 1200 میلیارد تومان فراتر برود.

رئیس کمیته امداد، با اشاره به اینکه اگر در سراسر کشور زکات را به موقع تبلیغ کنیم، درآمد زکات می‌تواند تا 10 هزار میلیارد تومان برسد، خاطر نشان کرد: این رقم، کمک شایانی برای گره گشایی از نیازمندان خواهد داشت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه توانمندسازی نیازمندان سرلوحه فعالیت‌های کمیته امداد است، خاطرنشان کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت در سه بخش اشتغال، مسکن و فرهنگ سازی انجام می‌شود و از زمان آغاز فعالیت‌های اشتغال‌زایی در امداد، تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار خانواده به خودکفایی رسیده و از حمایت این نهاد خارج شده‌اند.

بختیاری اضافه کرد: به تمامی استان‌ها ابلاغ شده که ۵۰ درصد از ظرفیت اشتغال مددجویان باید مطابق طرح راهبری شغلی ایجاد شود تا حمایت‌های لازم توسط این افراد صورت گیرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان کرد: یکی از مأموریت‌های اصلی کمیته امداد در سال جاری ایجاد ۲۰۰ هزار شغل در سراسر کشور با اعطای ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه است.

انتهای پیام
captcha