کد خبر: 3933301
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۳

ابتلای ۴۲ هزار لرستانی به کرونا / ۸۵۷ نفر فوت کردند

دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به فوت ۸۵۷ لرستانی بر اثر کرونا، گفت: تعداد مبتلایان به کرونا ویروس استان بیش از ۴۲ هزار نفر گزارش شده است.

فوت ۸۵۷ لرستانی بر اثر کرونابه گزارش ایکنا از لرستان، مریم کوشکی، دبیر ستاد مبارزه با بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان، امروز چهارشنبه،  ۱۴ آبان در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا ۱۲ آبان‌ماه جاری ۱۲۲ هزار و ۷۲۹ مورد نمونه‌گیری در استان لرستان انجام شده است.

وی افزود: از این تعداد، ۱۱۸ هزار و ۳۱۶ مورد جواب داده شده که از این رقم، ۴۲ هزار و ۹۳۸ نفر تست آن‌ها مثبت شده است.

معاون بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: همچنین از تعداد میزان تست جواب داده شده ۷۵ هزار و ۳۷۴ مورد منفی بوده است.

کوشکی افزود: متأسفانه تاکنون بر اثر ابتلای به کرونا ۸۵۷ نفر در استان لرستان جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام
captcha