کد خبر: 3933773
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۱

اردوهای جهادی؛ نمادی از مردم‌داری و محرومیت‌زدایی

اردوهای جهادی؛ نمادی از مردم‌داری و محرومیت‌زدایی فرمانده سپاه ناحیه اراک گفت: اردوهای جهادی نمادی از مردم‌داری و محرومیت‌زدایی است و جوانان با روحیه‌ای انقلابی با کسب تجربه و قرار گرفتن در میدان آزمون خود را برای حضور در میادین بزرگ‌تر جهت شکوفایی بهتر و بیشتر این آب و خاک آماده می‌کنند.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی سپاه ناحیه مقاومت بسیج اراک، سرهنگ محمد مهجوری، فرمانده سپاه ناحیه این شهرستان در حاشیه بازدید از پروژه آب‌رسانی کشاورزی در جمع خبرنگاران گفت: جوانان مؤمن و مخلص انقلاب اسلامی در میدان‌های مختلف خدمت همواره خوش درخشیده‌اند که پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، موضوعات علمی و فناوری و امروز هم میدان محرومیت‌زدایی از جمله خدمات ارائه شده است.

وی افزود: اردوهای جهادی نمادی از مردم‌داری و محرومیت‌زدایی است، جوانان با روحیه‌ای انقلابی و با کسب تجربه و قرار گرفتن در میدان آزمون خود را برای حضور در میدان‌های بزرگ‌تر جهت شکوفایی بهتر و بیشتر این آب و خاک آماده می‌کنند. امروزه شاهد هستیم جمع کثیری از جوانان مشتاقانه در مناطق محروم به صورت داوطلبانه و جهادی حضور پیدا می‌کنند و باید برای الگوسازی و معرفی به سایر جوانان تلاش کرد.

مهجوری تأکید کرد:اردوهای جهادی زمینه از بین رفتن محرومیت،ایجاد فضای کسب و کار مجدد در روستاها را فراهم می‌آورد و یقینا جوانان به ویژه دانشجویان با حضور در مناطق محروم از نزدیک با مشکلات و معضلات موجود در جامعه آشنا می‌شوند.

وی با بیان اینکه پروژه‌های محرومیت‌زدایی در بخش‌های مختلف انجام می‌شود افزود: ساخت مسجد، منابع آب، خانه نیازمند، توسعه بخش کشاورزی از جمله اقداماتی است که توسط گروه های جهادی در مناطق محروم انجام می‌گیرد. تقویت و ارتقاء انگیزه معنوی و ارتباط با معبود به وسیله خدمت به مردم در روستاهای محروم بخش مهمی دیگر از اهداف اردوهای جهادی محسوب می‌شود. تاکنون 12 پروژه کانال‌کشی و ذخیره آب در مناطق روستایی به بهره‌برداری رسیده است که 2 پروژه دیگر نیز در دست اجرا قرار دارد.

انتهای پیام
captcha