کد خبر: 3935122
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵

تقدیر از فعالان حوزه کتاب در سه‌شنبه‌های تکریم کرمانشاه

تقدیر از فعالان حوزه کتاب در سه‌شنبه‌های تکریم کرمانشاه مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه با اشاره به پیوند بچه‌های مسجد با فعالیت‌های حوزه کتاب در طرح «ایران قوی»، گفت: فعالان کتاب در سه‌شنبه‌های تکریم کرمانشاه تقدیر می‌شوند.

حجت‌الاسلام افشین کلات‌پور، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، به پیوند بچه‌های مسجد با فعالیت‌های حوزه کتاب در طرح «ایران قوی» اشاره کرد و اظهار کرد: ستاد فهما در قالب فعالیت‌های مختلف از جمله طرح «ایران قوی» با محوریت رواق کتاب قصد دارد تا به ارتقای فرهنگ مطالعه در جامعه بپردازد.

وی با بیان اینکه به هر میزان مطالعه در جامعه افزایش یابد سطح آگاهی و رشد فکری ارتقاء پیدا می‌کند، افزود: امروز مطالعه در جامعه کاهش یافته که باید سعی کنیم تا در قالب پیاده کردن برنامه‌های متنوع سطح سرانه مطالعه را بالا ببریم و در این مسیر به رشد عرصه فرهنگی برسیم.

حجت‌الاسلام کلات‌پور تصریح کرد: در راستای یاد شده و در طرح ملی ایران قوی بخش‌های متنوعی برنامه‌ریزی شده که یکی از موضوعات آن بالا بردن سطح مطالعه در جامعه و تقویت مؤلفه‌های استحکام فرهنگی با محوریت مسجد است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه به تکریم فعلان حوزه کتاب در قالب طرح سه‌شنبه‌های تکریم اشاره کرد و افزود: در این قالب از فعالان حوزه کتاب تقدیر می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: گام‌های مثبتی در قالب طرح ایران قوی برای بالا بردن و ترویج فرهنگ مطالعه برداشته شده و یکی از اهداف ستاد فهما تحقق این امر است.

انتهای پیام
captcha