به گزارش ایکنا، حجتالاسلام و المسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی(ص) العالمیة در دیدار رایزن جدید فرهنگی کشور در پاکستان با اشاره به جایگاه راهبردی این کشور دوست و برادر اظهار کرد: با توجه به جمعیت در خور توجه پیروان مکتب اهلبیت(ع) در پاکستان، که عموماً علاقهمند به انقلاب اسلامی و ارادتمند به امام خمینی(ره) هستند، ظرفیت بسیار خوبی برای فعالیتهای فرهنگی وجود دارد که لازم است بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به علاقه طلاب و فضلای پاکستانی برای تحصیل در حوزه علمیه قم، افزود: فعالیتهای جامعةالمصطفی(ص) در پاکستان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ادامه داشته است و تاکنون چندینهزار نفر از طلاب پاکستانی برای تحصیل علوم دینی، در ایران حضور یافتهاند.
رئیس جامعةالمصطفی(ص) با اشاره به فعالیت حدود ۴۵۰ حوزه علمیه شیعی در پاکستان، توجه به حفظ، احیا و توسعه این حوزههای علمیه را ضروری دانست و گفت: در حال حاضر، در کنار مدارس تحت اشراف، چهار مدرسه علمیه تابعه جامعةالمصطفی در پاکستان به فعالیت علمی اشتغال دارند و هماکنون نمایندگی جامعةالمصطفی در حال پیگیری اخذ مجوز دانشگاهی در این کشور است.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی گسترش ارتباطات علمی با اهل سنت را از برنامههای راهبردی جامعةالمصطفی در پاکستان و دیگر نقاط جهان توصیف کرد و افزود: دورههای آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی و نیز بخش آموزش مجازی جامعةالمصطفی، زمینههای بسیاری خوبی برای گسترش ارتباطات با مراکز مختلف علمی و فرهنگی فراهم آورده است که میتواند در پیشبرد برنامههای رایزنی فرهنگی مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی دانشآموختگان جامعةالمصطفی را ظرفیت بسیار ارزشمندی برای تعاملات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مختلف دانست و خاطرنشان کرد: ظرفیتهای جامعةالمصطفی در نقاط مختلف جهان در خدمت گفتمان انقلاب اسلامی قرار دارد و میتواند در زمینه گسترش تعاملات جامعةالمصطفی و رایزنی فرهنگی کشور در پاکستان نیز راهگشا باشد.
در ادامه نیز احسان خزاعی، رایزن فرهنگی ایران در پاکستان ضمن ابراز خرسندی از دیدار با رئیس جامعةالمصطفی(ص)، اظهار کرد: پاکستان از ظرفیتهای بسیار گستردهای در عرصههای فرهنگی برخوردار است که امیدواریم بتوانیم با همکاری نمایندگی جامعةالمصطفی(ص)، گامهای بسیار خوبی در این زمینه برداریم.
یادآور میشود،، احسان خزاعی، سابقه معاونت اداری و مالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنی فرهنگی ایران در گرجستان را نیز در کارنامه خود دارد.
انتهای پیام