کد خبر: 3936272
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲

رقابت ۱۱۰ بانو در مرحله نهایی مسابقات قرآن «مشکات» در البرز

رقابت مرحله نهایی مسابقات قرآنی «مشکات» در بخش بانوان با شرکت ۱۱۰ بانوی متسابق از صبح امروز، ۳۰ آبان در البرز آغاز شد.

رقابت 110 بانو در مرحله نهایی مسابقات قرآنی مشکات

حجت‌الاسلام محمد گرمسیریان، دبیر اجرایی مسابقات قرآنی مشکات، در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: مسابقات قرآن «مشکات» برای دومین سال متوالی به‌ منظور ترویج فعالیت‌های قرآنی کشور و فراهم‌آوردن زمینه‌ انس بیش از پیش با قرآن به همت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مشکات و با همکاری دفتر امام جمعه کوهسار ویژه استان‌های تهران و البرز برگزار شد.

وی افزود: این مسابقات در رشته‌های حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء، حفظ کل و قرائت تحقیق و ترتیل در مقاطع سنی زیر ۱۶ سال پسران و دختران و بالای ۱۶ سال آقایان و بانوان برگزار شد.

این مسئول بیان کرد: ثبت‌نام این مسابقات طی مهرماه سال جاری انجام شد و مرحله مقدماتی از هفتم تا ۱۴ آبان‌ماه ادامه داشت که در این مرحله هزار نفر با هم به رقابت پرداختند. سرانجام پس از برگزاری مرحله مقدماتی، ۲۰۰ نفر شامل ۹۰ متسباق آقا و ۱۱۰ متسابق خانم به مرحله نهایی راه یافتند.

وی تصریح کرد: مسابقات مرحله نهایی به صورت تلفنی و برخط 29 آبان (ویژه آقایان) برگزار شد و مسابقات بانوان نیز از امروز 30 آبان از ساعت ۸ صبح آغاز شده است و تا یکم آبان ادامه دارد.

گرمسیریان بیان کرد: داوری این مسابقات از سوی اساتید بین‌المللی از جمله سیدمحسن موسوی‌بلده، شهریار پرهیزکار، محمدحسین سبزعلی، امیر آقایی، عباس امام‌جمعه و مهدی قره‌شیخلو و خانم‌ها شیرازی، عزیزی، جلالی و ماندگارمهر برگزار می‌شود.

وی در پایان اظهار کرد: به برگزیدگان اول تا سوم این مسابقه جوایزی ویژه و به نفرات سوم تا دوازدهم نیز کارت هدیه صد هزار تومانی اهدا می‌شود.

انتهای پیام
captcha