کد خبر: 3939409
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
استاندار سمنان بیان کرد:

علم‌آموزی دانشجویان؛ جلوه‌هایی بارز از هوشیاری نسلی پویا و حق‌طلب

استاندار سمنان با بیان اینکه امروزه مراکز دانشگاهی ایران اسلامی به‌عنوان مظهر آگاهی‌بخشی و علم‌آموزی دانشجویان فعال این سرزمین است، گفت: این شاخص به‌عنوان جلوه‌هایی بارز از هوشیاری نسلی پویا و حق‌طلب است.

علم‌آموزی دانشجویان، جلوه‌هایی بارز از هوشیاری نسلی پویا و حق‌طلب است

به گزارش ایکنا از سمنان، علیرضا آشناگر، استاندار سمنان در پیامی با گرامیداشت روز دانشجو، اظهار کرد: ۱۶ آذر آغازی درخشان بر جنبش دانشجویی و تاریخ آزادی‌خواهی و ضداستبدادی ملتی است که جوانان رشید و دانشجویان فداکار و مبارزش در برابر نظام سلطه، سینه خویش را آماج گلوله‌های دشمنان قرار داده و نوای ضد استکباری ملت بزرگ ایران را در گوش جهانیان فریاد زدند.

وی افزود: بی‌شک امروزه مراکز دانشگاهی ایران اسلامی به‌عنوان مظهر آگاهی‌بخشی و علم‌آموزی دانشجویان فعال این سرزمین به‌عنوان جلوه‌هایی بارز از هوشیاری نسلی پویا و حق‌طلب است که علم و دانش را در سایه‌سار دفاع از آزادی‌های مشروع و حرکت در مسیر آرمان‌های والای انسانی در سنگری به نام دانشگاه، وسیله‌ای ساخته‌اند تا بیش از پیش شاهد شکوفایی و اعتلای سرزمینی باشیم که نوید فتح قله‌های دانش و علم توسط ساکنانش قرن‌هاست توسط بهترین مخلوق حضرت باریتعالی و آن مسئله‌آموز صد مدرس، نوید داده شده است.

آشناگر در ادامه این پیام متذکر شد: اینجانب فرارسیدن این روز بزرگ و پرحماسه را به تمامی دانشجویان، استادان دانشگاه و پویندگان طریق علم‌آموزی و معرفت در سراسر میهن اسلامی و به‌خصوص مراکز آموزش عالی در استان پهناور سمنان تبریک عرض کرده و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنبش دانشجویی امیدوارم در پرتو فضای سازنده اجتماعی سیاسی و فرهنگی ایجاد شده در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های دولت تدبیر و امید، در جهت کسب علم و دانش، آرمان‌گرایی، حقیقت‌جویی و آزادی‌طلبی و توجه به ارزش‌های گرانقدر انقلاب اسلامی موفق و پیروز باشید.

انتهای پیام
captcha