کد خبر: 3940046
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲

اهدای ۶۵ دستگاه تبلت هوشمند به دانش‌آموزان سوادکوهی

سرپرست کمیته امداد سوادکوه از اهدای ۶۵ دستگاه تبلت هوشمند به دانش‌آموزان‌نیازمند سوادکوهی با همت خیرین خبر داد.

اهدای ۶۵ دستگاه تبلت هوشمند به دانش آموزان سوادکوهیبه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد مازندران، محمود ضیاسراجی، سرپرست کمیته امداد سوادکوه، گفت: ۶۵ دستگاه تبلت هوشمند به دانش‌آموزان نیازمند این شهرستان اهدا شد.

وی افزود: این تعداد تبلت با همکاری آموزش و پرورش سوادکوه و خیرین تهیه و به دانش‌آموزان فاقد تبلت اهدا شده است.

ضیاسراجی با بیان اینکه هر دستگاه تبلت اهدایی ۳ میلیون تومان خریداری شده است، اظهار کرد: ۱۹۵ میلیون تومان برای خرید تبلت از خیران و حامیان جمع‌آوری که ۶۵ دستگاه تبلت تهیه و به دانش‌آموزان نیازمند تحویل داده شد.

وی با بیان اینکه این نهاد، جهت توانمندسازی مددجویان و خوداتکایی آنان دوره آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را با هدف افزایش سطح مهارتی و توانمندی شغلی افرادتحت حمایت برگزار کرده است، گفت: این آموزش‌ها در بخش‌های کامپیوتر، خیاطی و... برای مددجویان این شهرستان برگزار شده است و طراحی اشتغال مناسب برای مددجویان بر اساس شرایط بومی با آموزش‌های لازم، پرداخت وام، اجرای طرح، نظارت و کمک در پایدار سازی مشاغل، از برنامه‌های کمیته امداد است.

سرپرست کمیته امداد سوادکوه با تقدیر از همراهی وهمکاری مردم نیکوکار سوادکوه گفت: امیدواریم همه با مشارکت حداکثری در رفع مشکلات مددجویان این شهرستان و کمک به آنان گام برداریم.

انتهای پیام
captcha