کد خبر: 3940943
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷

گزارش حمایت‌های اتحادیه قرآنی البرز از مؤسسات آسیب‌دیده از کرونا + عکس

اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان البرز از آغاز شیوع کرونا اقداماتی را به‌ منظور جبران خسارت مؤسسات قرآنی این استان انجام داده است.

به گزارش ایکنا، اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان البرز از آغاز شیوع کرونا فعالیت‌هایی را به منظور جبران خسارت مؤسسات قرآنی این استان انجام داده است.

حسین قضاتلو، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان البرز در گفت‌وگویی بیان کرد: جلساتی را با ستاد مبارزه با کرونا استان و قرارگاه خاتم‌الاوصیا(عج) و شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان داشتیم و پس از برگزاری جلسات، مقرر شد تا مؤسسات، خسارات واردشده به مؤسسه و موقعیت مؤسسه (استیجاری یا شخصی) را اعلام کنند. پس از آن اتحادیه قرآنی استان نیز اقدامات ذیل را انجام داد.

الف) طی تماس‌های مکرر با مؤسسات، میزان خسارات برآورد شد.

ب) به نهادهای مربوطه جهت صحبت با مالکان درباره بخشش یا تخفیف اجاره‌بها مراجعه شد.

ج) طی نامه‌ای به ائمه جماعت شهرستان کرج و شهرهای اقماری و معرفی رابط مؤسسات در شهرستان، درخواست کمک شد.

پس از این اقدامات، کمک‌های قابل توجهی از جمله بخشش اجاره‌بها و تخفیف برای مؤسسات صورت گرفته است. کمک‌های نقدی از مبلغ 5 تا 10 میلیون ریال به 10 مؤسسه پرداخت شد. نامه بخشش عوارض شهرداری دوساله مالکان مکان‌هایی که اجاره‌بها را به مؤسسات قرآنی بخشیده‌اند به تمامی شهرداری‌های شهرستان کرج و شهرهای اقماری از سوی رابطان شهرستان، پیگیری شد.

در ادامه شناسایی مربیان و خانواده‌های قرآنی آسیب‌دیده از کرونا و توزیع بسته‌های کمک معیشتی در سه مرحله در مجموع 241 بسته که از سوی خیرین و مؤسسات انجام شد. 

همچنین مدیر عامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان البرز از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مابین اتحادیه و دبیرخانه کانون‌های مساجد، جهت در اختیار قرار دادن مکان کانون‌های مساجد برای انجام فعالیت‌های قرآنی مؤسسات بدون پرداخت اجاره‌بها خبر داد.

علاوه بر این، اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی فرهنگی قرآن و عترت استان البرز با همکاری مؤسسه هم‌اندیشان قرآنی استان البرز از ماه مبارک رمضان تا هفته وحدت، 241 بسته کمک‌معیشتی را بین مربیان و خانواده‌های قرآنی از طریق مؤسسات و خادمیاران قرآنی رضوی استان البرز، معاونت قرآنی اداره تبلیغات و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز و تمام شهرهای اقماری آن با حضور مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان البرز، دبیر کل حزب جمعیت هم‌اندیشان استان البرز، اداره امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی و معاون فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی توزیع کرده است.

با پیگیری و مساعدت هیئت مدیره و مدیرعامل اتحادیه کشوری به هر مؤسسه 10 میلیون ریال و در مجموع 740 میلیون ریال پرداخت شده است. مؤسساتی که حساب شبای حقوقی داشتند از طرف وزارت ارشاد مبلغ 15 میلیون ریال نیز دریافت کردند و مؤسساتی که نیازمند وام هستند از دو طریق اتحادیه قرآنی استان البرز و اداره ارشاد اسلامی از 50 میلیون تا 20 میلیون ریال در نظر گرفته شده که باید در سامانه تحفه ثبت‌نام کرده تا وام را دریافت کنند که این وام با سود 2 تا 4 درصد است.

در ذیل گزارش تصویری این اقدامات حمایتی را مشاهده کنید.

انتهای پیام
captcha