
به گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، از شناسایی شش هزار و ۳۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۱۵۸ هزار و ۳۸۴ نفر رسید.
وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۳ هزار و ۶۲۵ نفر رسید.
لاری دامه داد: خوشبختانه تا کنون ۸۸۵ هزار و ۵۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: پنج هزار و ۵۶۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی یادآور شد: تا کنون ۷ میلیون و ۴۶ هزار و ۴۴۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر براساس آخرین تحلیلها، ۲۰۵ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۲۴۳ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
انتهای پیام