کد خبر: 3942913
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸
در آستانه سالگرد شهید سلیمانی انجام شد؛

توزیع ۳۰ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در گلستان

توزیع ۳۰ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در گلستان دبیر قرارگاه خدمت‌رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان گلستان در آستانه اولین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی از توزیع ۳۰ هزار بسته معیشتی در بین افراد نیازمند در گلستان و روستاها خبر داد.

توزیع ۳۰ هزار بسته معیشتی در بین  افراد نیازمند در گلستانعلی رسولی، دبیر قرارگاه خدمت‌رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان گلستان، در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان، در آستانه اولین سالگرد شهید قاسم سلیمانی از توزیع ۳۰ هزار بسته معیشتی در بین افراد نیازمند در استان و روستاها خبر داد  و اظهار کرد: توزیع عادلانه و محرمانه با تکریم کامل ولی نعمتان از معیار‌های مهم این قرارگاه بوده زیرا این سیره و روش بزرگان دینمان است.

وی افزود: قرارگاه خدمت‌رسانی با دستور مقام معظم رهبری با اولویت رفع نیاز معیشتی نیازمندان تأسیس شد زیرا تنها هدف و نیت جوانان انقلابی در گام دوم انقلاب ایجاد فضای شاد و رفاه اجتماعی برای هموطنان است.

رسولی ادامه داد: در سال گذشته در سه کارگاه در شهرستان‌های گرگان، علی‌آباد و کردکوی روزانه بیش از ۲۵۰ هزار ماسک تولید و بیش از ۱۷ هزار بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۵۰۰ هزار تومان و 70 هزار بسته بهداشتی در سطح ۱۴ شهرستان استان بین نیازمندان توزیع شد.

وی با بیان اینکه همه نیروهای قرارگاه از نیروهای جوان بین ۱۷ تا۳۰ سال هستند، گفت: در ابتدا  ۳۸۰۰ تیم مردمی در سامانه اعلام آمادگی و همکاری کردند که از میان آنها ۱۸۰ گروه انتخاب شدند که در اولویت‌بندی اول ۱۱۹ گروه در سطح استان به عنوان همیار قرارگاه شدند و در سال ۱۴۰۰ پالایش سوم نیروها صورت خواهد گرفت و گروه‌های جدید به این جمع اضافه می‌شود.

 

انتهای پیام
captcha