به گزارش ایکنا، مراسم بزرگداشت یازدهمین سالگرد ۹ دی و آغاز «دهه بصیرت و میثاق با ولایت» پیش از ظهر امروز، به صورت مجازی و بدون حضور جمعیت در مسجد لولاگر تهران برگزار شد.
سردار محمدرضا نقدی، معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مراسم با بیان اینکه ۹ دی از ایام الهی و نشانه دست قدرت خدا بود، گفت: اگر بخواهیم برای نهم دی، یک نامگذاری جامع داشته باشیم، باید بگوییم ۹ دی، روز مردم است؛ روز مردم قدرشناس و بصیری که چکیده سی سال حضور خود پای انقلاب را در ۹ دی ۸۸ به نمایش گذاشتند.
سردار نقدی اظهار کرد: مدیرانی که چندین دوره رئیس مجلس و رئیسجمهور بودند، پشت سر یک جریان فتنه قرار میگیرند و میگویند ما باید همچنان مسئول باشیم و تمام رسانههای دنیا نیز پشت سر آنها قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه فتنهگران در سال ۸۸ از همه نمادهای انقلاب بهرهبرداری حداکثری کردند، گفت: این سواستفادهها از شعار الله اکبر بر روی پشت بامها تا انتساب به امام(ره) و خود را نخستوزیر امام نامیدن، بود. در واقع برخی در سال ۸۸ با استفاده از اسم امام(ره)، درصدد تضعیف امام(ره) بودند تا قدرت را به دست بگیرند.
معاون هماهنگکننده سپاه با اشاره به جای خالی مرحوم سیداحمد خمینی در فتنه ۸۸ برای دفاع از ولایت، گفت: رهبر معظم انقلاب بیشترین نزدیکی را به اندیشه امام خمینی(ره) دارند؛ ایشان، انقلاب را بدون عقبنشینی از مسیر امام(ره) ادامه دادند اما متأسفانه خیلیها سکوت کردند و این امام و ملت بودند که درخشیدند.
وی با بیان اینکه اگر کسی مثل رهبر معظم انقلاب را نداشتیم که شجاعت ایستادن در مقابل دشمن را داشته باشد، معلوم نبود چه بر سر انقلاب میآمد، گفت: بدون این رهبری درخشان نمیتوانستیم از میان پنج جنگ بزرگ با امنیت و اقتدار بیرون بیاییم و اگر فرماندهی ایشان در نیروهای مسلح نبود نمیتوانستیم از آمریکا و انگلیس اسیر بگیریم و دستمان را تا مدیترانه بلند کنیم.
سردارنقدی اظهار کرد: پیشرفتهای علمی، نظامی کشور نتیجه هدایتهای رهبری انقلاب است. بدون هدایت رهبری کجا میتوانستیم تا دریای سرخ حضور با اقتدار داشته باشیم و یا وحدت ملی خود را حفظ کنیم؟
معان هماهنگکننده سپاه با اشاره به نمکنشناسی فتنهگران در سال ۸۸ برای رسیدن به قدرت اظهار کرد: آنها با همه دشمنان انقلاب ائتلاف کردند، با خارجیها و سفارت انگلیس و حتی گروههای تروریستی پیوند خوردند، اما ملت تشخیص داد که مسئله انتخابات نیست و در 9 دی به صحنه آمد و حماسه جاویدی خلق کرد و توطئه دشمنان را خنثی کرد؛ در نهم دی مردم درخشیدند.
سردار نقدی با اشاره به وصیت نامه سردار شهید سلیمانی گفت: ایشان در این وصیت نامه سه بار به مظلومیت رهبر انقلاب اشاره می کنند که اگ منظور مظلومیت رهبر انقلاب از ناحیه ابرقدرتها باشد که امری بدیهی است. لذا قطعا منظور مظلومیت رهبری از ناحیه همین خواصی است که در فتنه ۸۸ باختند و امروز هم دارند می بازند و با رسانه هایی که درست کردند دل مردم را می لرزانند.
وی یادآور شد: برخی به جای اینکه دلشان به رهبر معظم انقلاب خوش باشد به پیرمرد خرفتی در کاخ سفید دل خوش کرده اند. خانم کلینتون که در فتنه ۸۸ وزیر خارجه آمریکا بود می گوید ما داعش را تشکیل دادیم و توییتر را در سال ۸۸ فعال نگه داشتیم. حال چرا باید پدیدآورنده داعش از برخی حمایت کند. چرا برخی به آمریکای در حال شکست دلخوش کرده اند و از ملتی که روزی آمریکای در اوج را شکست داد می خواهند در مقابل آمریکای فروریخته تسلیم شود.
سردار نقدی با تأکید بر هوشیاری مردم گفت: جانفشانی هایی که بسیجیان عزیز در طرح شهید سلیمانی انجام می دهند و کسانی که پای کار جهاد هستند و برای حضور در جبهه مقاومت صف بسته اند دل ما را قرص می کند.
معاون هماهنگ کننده سپاه سپس به مسئله انتقام سخت اشاره کرد و گفت: آمریکا باید از منطقه برود و به لطف خدا ملت های ایران و عراق گام های بزرگی را برداشته اند. انتقام خون سردار سلیمانی و شهید فخری زاده اخراج آمریکا از منطقه است که گام های بلندی در سطح سیاسی و قانونگذاری در ایران و عراق برداشته شده است. همچنین جوانان و مجاهدان عراقی عملیات های بزرگی علیه آمریکا داشتند که آمریکا را به عجز کشانده و پیام می دهند که این کارها متوقف شود اما این مبارزه ادامه پیدا خواهد کرد.
بنابر گزارش خبرنگار ایکنا، سید نظامالدین موسوی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، نیز در سخنانی گفت: قبل از 9 دی 8 دی را داشتیم که در برخی شهرهای پیشکسوت انقلاب مردم در صحنه حاضر شدند و زمینه 9 دی را فراهم کردند.
وی افزود: اگر به محورهای اساسی اندیشه امام خمینی(ره) نگاه کنیم میبینیم که مردم در این اندیشه جایگاه واقعی دارند و امام(ره) نگاه فرمایشی به رأی مردم نداشتند و معتقد به حضور اثرگذار و واقعی مردم بودند.
موسوی اظهار کرد: پیش از انقلاب جریانات مبارزی بودند که یا اعتقاد به مبارزه مسلحانه داشتند یا مبارزه پارلمانتاریستی، که در هر دو اندیشه مردم جایی نداشتند و هر دو هم در نهایت به بنبست رسیدند.
نماینده مردم تهران در مجلس بیان کرد: آنچه انقلاب را به ثمر رساند رهبری امام(ره) و پیوند امام و امت و حضور میلیونی مردم در صحنه بود و این استراتژی امام(ره) بود.
وی ابراز کرد: پس از انقلاب نیز در ابتدا جریان بیاعتقاد به مردم اعلام کرد که حالا که انقلاب پیروز شده مردم به خانه برگردند اما امام(ره) بسیج، سپاه، جهاد سازندگی و جهاد دانشگاهی را تشکیل داد که این به معنای آوردن مردم به صحنه بود.
موسوی اظهار کرد: از نظر امام(ره) مردم باید در همه صحنهها نه فقط در انتخابات حاضر باشند و لذا نهادهای مردمی تشکیل دادند که این امر اهمیت خود را در دفاع مقدس نشان داد.
وی 9 دی را ادامه همان اندیشه امام(ره) دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب نیز به مانند امام(ره) باور جدی و واقعی به حضور مردم دارند. فتنه 88 زمانی شروع شد که رهبر معظم انقلاب فرمودند از رأی جمهور مردم دفاع میکنم.
موسوی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب روی رأی مردم ایستادگی کردند و جلوی شورش عدهای اشرافی بر جمهوریت و رأی مردم ایستادند و به آنها فرمودند که به قانون برگردند و از مسیر قانونی اعتراض خود را پیگیری کنند اما مشخص بود عقبه فتنه دنبال جریان دیگری است.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار کرد: بررسی 8 ماه فتنه نشان میدهد بحثها از اعتراض به انتخابات به سمت «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» و پاره کردن عکس امام(ره) و در نهایت در روز عاشورا به بیحرمتی به مقدسات رسید.
وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب با صبر و بصیرت اجازه دادند که مردم به تصمیم برسند و روز 9 دی بعد از اینکه ماهیت واقعی جریان فتنه پس از 8 ماه شخص شد، به تبلور بصیرت مردم تبدیل شد.
انتهای پیام