کد خبر: 3945218
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۱

زنده ماندن انقلاب اسلامی در سایه مکتب سلیمانی

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در سایه مکتب سلیمانی، ظلم ستیزی و استقامت توانسته است خود را زنده نگه دارد، گفت: انقلاب اسلامی ایران با فکر استکبارستیزی و در مقابل ظلم ایستادن اذیت شده اما هیچ‌گاه در مقابل دشمن، کوتاه نیامده و روز به روز بر عزت خود افزوده است.

زده بودن انقلاب اسلامی در سایه مکتب سلیمانیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام حسن شعبانی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، بعدازظهر روز گذشته، 13 دی‌، در اجتماع سربازان وطن در مصلای اعظم حضرت امام خمینی (ره) تبریز، گفت: زمانی که از مقاومت و استقامت سخن به میان می‌آید برخی چنان فکر می‌کنند که افرادی که در جبهه مقاومت بوده و شعار اصلی آنها، مقاومت در مقابل استکبار است با احساس رفتار می‌کنند و آنهایی که در برابر دشمن، به دنبال سازش هستند عاقل هستند اما آیا واقعاً چنین است.

وی ادامه داد: اگر به سراغ گروه‌های فتنه برویم میگویند که ما عقل داریم و به این وسیله بدین جا رسیدیم.

شعبانی، افزود: با کمی تأمل می‌توان دریافت که در این عالم، عامل همه بدبختی‌ها، ظلم، انحراف و فساد در سایه عقل منهای وحی است که انسان را وحشی به بار می‌آورد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، با اشاره به عقل در چارچوب وحی، گفت: به کم بودن سرمایه‌های مادی و قدرت نظامی نگاه نکنید که اگر باور به این باشد که خداوند به شرط عمل کردن به وظیفه، یاری خواهد رسانید همین امر در عالم تحقق خواهد یافت.

وی یادآور شد: با نگاهی به تاریخ و زندگانی پیامبران، می‌توان دریافت که در سخت‌ترین شرایط که فکر و ذهن آدمی نمی‌رسد، خداوند متعال یاری می‌کند.

شعبانی ادامه داد: چیزی سست‌تر از تار عنکبوت در این دنیا وجود ندارد اما خداوند متعال با همین تار عنکبوت، پیامبر خود را حفظ می‌کند.

وی افزود: افرادی که ادعا کردند می‌توانند با دشمن روابط مسالمت آمیزی برقرار کنند امروزه هیچ دستاوردی ندارند.

شعبانی بیان کرد: امروزه حاج قاسم سلیمانی، یک قدرت نرمی برای انقلاب اسلامی ایجاد کرده است که نیازی به حمله به آمریکا از سوی ایران نیست بلکه از درون خود آنها قیام خواهند کرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، اضافه کرد: انقلاب اسلامی در سایه مکتب سلیمانی، ظلم ستیزی و استقامت توانسته است خود را زنده نگه دارد اما با فکر استکبارستیزی و در مقابل ظلم ایستادن، اذیت شده اما هیچ‌گاه در مقابل دشمن، کوتاه نیامده و روز به روز بر عزت خود افزوده است.

وی با بیان اینکه در سایه حاج قاسم سلیمانی، حتی افرادی که طاغوتی بوده، با زبان خود می‌گویند ما انقلاب را دوست داریم، افزود: اصلی‌ترین محور صحبت سردار سلیمانی، این بود که ما در هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن، جبهه مقاومت با قدرت ایمان و معنویت پیروز شدیم.

انتهای پیام
captcha