کد خبر: 3945692
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴

توزیع بیش از ۱۴هزار بسته معیشتی در شهرستان گرمی

دبیر نهاد پیشرفت شهرستان گرمی گفت: بیش از ۱۴هزار بسته معیشتی در سه مرحله از طرح کمک مومنانه شهرستان گرمی بین نیازمندان آسیب‌دیده از بیماری کرونا توزیع شده است.

توزیع بیش از ۱۴هزار بسته معیشتی در شهرستان گرمیبه گزارش ایکنا از اردبیل، علی قیطانی، دبیر نهاد پیشرفت شهرستان گرمی، ۱۵ دی‌ماه، در جمع تعدادی از خبرنگاران، گفت: بیش از ۱۴هزار بسته معیشتی در سه مرحله از طرح کمک مومنانه شهرستان گرمی، به‌همت و همکاری مردم در بین نیازمندان آسیب‌دیده از بیماری کرونا توزیع شده است.

دبیر نهاد پیشرفت شهرستان گرمی به اقدامات گروه‌های جهادی و بسیج تاکید کرد و گفت: در روز‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا، گروه‌های جهادی با ایجاد ۷کارگاه تولید ماسک در سطح شهرستان گرمی بیش از ۱۰۰هزار ماسک تولید و در اختیار مردم قرار دادند.

وی بیان کرد: در امر ضدعفونی و توزیع بسته‌های بهداشتی نیز اقشار مختلف بسیج شهرستان در این مدت بیش از ۱۰هزار بسته بهداشتی با همکاری بنیاد علوی تهیه و در اختیار مردم قرار دادند.

قیطانی به ایجاد ایستگاه‌های سلامت در سطح شهرستان اشاره کرد و افزود: ۸۰۰ بسته نوشت‌افزار در روز‌های آغاز سال‌تحصیلی جدید در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار داده شد.

دبیر نهاد پیشرفت شهرستان گرمی به اجرای موفق طرح شهید سلیمانی در سطح شهرستان اشاره کرد و گفت: اجرای دقیق این طرح ملی در شهرستان گرمی با همکاری مجموعه‌های بهداشت و درمان و گروه‌های جهادی بسیج شهرستان، باعث کاهش میزان بستری و فوتی ناشی از بیماری کرونا شده است.

وی به اقدامات بسیج و گروه‌های مردمی در این ایام اشاره کرد و گفت: اهدای وام برای ۵۰۰ نفر از نیازمندان، آزادسازی ۱۰ زندانی غیرعمد و مالی و توزیع بیش از ۱۵هزار غذای گرم و ... از جمله اقدامات برای رفع بخشی از مشکلات خانواده‌های نیازمند در شهرستان گرمی است.

قیطانی به محله‌محوری و خانواده‌محوری طرح شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح میزان بستری و فوتی ناشی از ویروس کرونا کاهش یافته و شهرستان گرمی از وضعیت نارنجی به وضعیت زرد تغییر یافته که مردم می‌توانند با رعایت موارد بهداشتی وضعیت را به سفید تغییر دهند.

انتهای پیام
captcha