کد خبر: 3946037
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
حجت‌الاسلام پورذهبی تأکید کرد:

تلاش برای تغییر وضعیت کولبران / مباحث تئوری جوابگو نیست

تلاش برای تغییر وضعیت کولبران / مباحث تئوری جوابگو نیست نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تأکید بر عمل‌گرایی برای رشد و توسعه بانه گفت: بحث کولبرها امروز تمام فضای مجازی را پر کرده است، در این راستا در این سفر خود به بانه باید تغییر وضعیت کولبران مورد بررسی قرار گیرد.

ترور شخصیت‌های علمی کشور نشان از جایگاه علمی کشور در سطح جهان دارد

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، روز گذشته، 16 دی‌ در شورای اداری شهرستان بانه اظهار کرد: وضعیت علمی شهرستان بانه را باید ارتقا داد چراکه وجود حوزه و دانشگاه به منطقه رونق می‌دهد. در این راستا سعی کنیم یک واحد پژوهشگاه و یا دانشکده دانشگاه کردستان را در شهرستان بانه فعال کنیم تا زمینه رشد و توسعه هرچه بیشتر شهرستان بانه را فعال کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه خوشبختانه در بُعد علمی، نخبگان بسیاری در شهرستان بانه داریم و این امر باعث می‌شود که بتوانیم زمینه‌های علمی را احیا کنیم، بیان کرد: وقتی در بانه ظرفیت این میزان پاساژ و واحد صنفی وجود دارد باید گفت ظرفیت یک واحد علمی و دانشگاهی در کنار این واحدهای صنفی می‌تواند زمینه‌ساز رشد جامعه باشد.

وی به بحث منطقه آزاد بانه و مریوان اشاره و بیان کرد: وضعیت منطقه آزاد بانه و مریوان پنج‌شنبه، 18 دی‌ با وجود اعضای تشخیص مصلحت نظام مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و به امید خدا این امر در استان تحقق پیدا خواهد کرد.

حجت‌الاسلام پورذهبی با اشاره به بحث رونق کارآفرینی در شهرستان بانه اعلام کرد: باید کارآفرینان و سرمایه‌گذاران و میزان اشتغال‌زایی آنان در شهرستان را شناسایی کنیم و با بهره‌گیری از وجود کارآفرینان زمینه رشد و توسعه را با استفاده از پتانسیل‌های بانه در بخش‌های گلخانه‌ای، گل‌های زینتی، گردو و زنبورداری فراهم کنیم.

وی به موضوع کولبران اشاره کرد و ادامه داد: بحث کولبرها امروز تمام فضای مجازی را پر کرده است که این مباحث باید مورد توجه قرار گیرد و در این راستا در این سفر خود به بانه، وضعیت کولبران باید مورد بررسی قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تأکید بر عمل‌گرایی برای رشد و توسعه بانه بیان کرد: باید توسعه بانه را مسئله‌محور پیش برده و کارهای اجرایی را به مرحله عملی برسانیم چراکه مباحث تئوری جوابگو نیست.

وی افزود: در دوران سخت کرونا و وجود مشکلات اقتصادی بحث احترام، تکریم و محبت ورزیدن در ادارات بسیار حائز اهمیت است چراکه این امور بار نظام را کم خواهد کرد.

حجت‌الاسلام پورذهبی به بحث امید و نشاط در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: مسئولان شهرستان بانه باید در بحث امیدآفرینی در جامعه تمام تلاش خود را به کار گیرند و کارهای انجام شده در این شهرستان را به مردم گوشزد کنند. دشمنان نظام و انقلاب امروز در راستای رسیدن به اهداف خود دانشمندان کشور را ترور می‌کنند که این امر نشان از جایگاه علمی و سطح پیشرفت کشور دارد پس نباید هیچ‌گاه خدمات نظام را نادیده بگیریم و به خودباوری نسبت به خود و نظام برسیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تأکید بر هوشمندی انسان نسبت به شرایط اطراف خود بیان کرد: یک مدیر هوشمند با شناخت محیط اطراف خود به راحتی می‌تواند ارگان‌ و سازمان خود را هدایت کند و یک عالم هوشمند علم خود را به خوبی ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه توهین به مقدسات مذاهب اسلامی امری ناپسند و مذموم است، افزود: اتفاقاتی که چندی پیش از سوی یک رسانه به وقوع پیوست و در آن به اعتقادات مردم اهل سنت توهین شد، غیرعمدی بود و از مردم می‌خواهیم که فریب سیاه‌نمایی دشمنان را نخورند. از ابتدای انقلاب تاکنون تلاش‌های بسیاری برای ایجاد وحدت و همبستگی دینی و قومیتی در کشور صورت گرفته است تا جایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌فرمایند کسی که بخواهد در اتحاد مردم ایران خلأ ایجاد کند، دشمن انقلاب و نظام است.

انتهای پیام
captcha