کد خبر: 3946735
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴

کتاب «دوران حیرت» ویژه ایام فاطمیه منتشر شد

کتاب «دوران حیرت» ویژه ایام فاطمیه منتشر شد کتاب «دوران حیرت» از سوی دفتر مطالعات پژوهش‌ها و ارتباطات حوزوی مرکز رسیدگی به امور مساجد، ویژه مبلغان و ائمه جماعت منتشر شد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه تخصصی مسجد، به همت دفتر مطالعات، پژوهش‌ها و ارتباطات حوزوی مرکز رسیدگی به امور مساجد، کتاب «دوران حیرت» با موضوع بیان ویژگی‌های دوران پیش از ظهور امام زمان(عج) به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین استاد عالی به رشته تحریر در آمده است.

«دوران حیرت» مجموعه‌ای از 13 جلسه منبر است که در سه بخش به مناسبت ایام فاطمیه سال 1442 هجری قمری منتشر شده است. در این کتاب با استفاده از روایات، به تغییر استراتژی و انواع حملات ابلیس در آخرالزمان به پیوندهای مقدس پرداخته شده است.

بخش اول کتاب با عنوان «مباحث مقدماتی» به شرح ویژگی‌های دوران حیرت و ماهیت فعالیت‌های ابلیس در آخرالزمان و تلاش او در آسیب رساندن به سبک زندگی مؤمنانه پرداخته است.

بخش دوم کتاب با عنوان «حمله ابلیس به پیوندهای خانوادگی» در شش جلسه حملات ابلیس به پیوندهای مقدس خانوادگی را بیان می‌کند و ضمن آسیب شناسی به روش‌های مقابله با آن می‌پردازد.

در آخرین بخش از کتاب، نویسنده در پنج جلسه به «حمله ابلیس به پیوند امام و امت» پرداخته و آن را مورد بررسی قرار می‌دهد.

مستند بودن مباحث و آیات و روایات، قلم روان، حفظ قالب منبر و نقل یک روضه برای هر جلسه از نقاط قوت این کتاب می‌باشد؛ همچنین درج داستان‌ها، حکایات و اشعار متناسب با محتوای هر جلسه بر غنای این اثر افزوده است.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
captcha