کد خبر: 3947086
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳

جشنواره خاتم ۱۴۰۰ برگزار می‌شود / ارسال آثار تمدید شد

رئیس جشنواره ادبی خاتم از تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه خبرداد و گفت: این جشنواره اردیبهشت‌ماه سال آینده برگزار می‌شود.

ارسالی****جشنواره خاتم 1400 برگزار می‌شود/ ارسال آثار تمدید شدعلی‌اکبر اشعری، رئیس جشنواره ادبی خاتم در گفت‌وگو با ایکنا درباره این جشنواره گفت: فراخوان ششمین دوره این جشنواره از چند ماه پیش منتشر شد، اما دبیرخانه تصمیم بر این گرفت تا زمان بیشتری را به نویسندگان بدهد تا بتوانند آثار خود را ارسال کنند. از این رو این جشنواره تا سی‌ام بهمن ماه تمدید شد.

وی افزود: این جشنواره شامل دو بخش داستان کوتاه و روایت داستانی با موضوع ویژه پیامبر رحمت(ص) است که این آثار باید با الهام از ویژگی‌های شخصیتی و سیره حضرت رسول اکرم(ص) و با توجه به نیاز‌های مخاطب و شرایط روز جهان خلق شود و یکی از معیارهای مهم در این آثار، مستند بودن آنهاست.

اشعری با بیان اینکه این جشنواره به همت دفتر نشر فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود، ادامه داد: پس از پایان مهلت ارسال آثار، داوری آن‌ها آغاز می‌شود و آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان و اهدای جوایز نیز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، براساس فراخوان این جشنواره، نویسندگان سه اثر برتر در هر یک از دو حوزه «کودک و نوجوان» و «بزرگسال» به ترتیب نفر اول ۱۲۰ میلیون ریال، نفر دوم ۸۵ میلیون ریال، نفر سوم ۵۰ میلیون ریال به همراه دیپلم افتخار و نفر چهارم تا ششم ۵ میلیون ریال به همراه لوح تقدیر و جایزه ویژه هیئت داوران ۵۰ میلیون ریال به همراه لوح تقدیر اهدا خواهد شد. همچنین به نویسندگان برگزیده نوجوان نفر اول معادل ۳۰ میلیون ریال، نفر دوم معادل ۲۰ میلیون ریال و نفر سوم معادل ۱۰ میلیون ریال به همراه لوح تقدیر تعلق خواهد گرفت.

براساس این گزارش، علاقه‌مندان به دریافت اطلاعات تکمیلی شامل برخی محور‌های موضوعی داستان و روایت داستانی، معرفی تعدادی از منابع معتبر و سایر شرایط به پایگاه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha