کد خبر: 3948925
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۳

اطلس فرهنگی و اجتماعی دلفان تهیه می‎‏شود

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دلفان از تهیه اطلس فرهنگی و اجتماعی این شهرستان از سوی کمیته علمی شورای فرهنگ عمومی خبر داد.

ارسالی جمعه/// اطلس فرهنگی و اجتماعی شهرستان دلفان تهیه می‎‏شودیوسف نوری‌زاده، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دلفان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با اشاره به برگزاری جلسه کمیته علمی شورای فرهنگ عمومی این شهرستان در دی‎ماه، گفت: در این جلسه اعضای کمیته علمی شورای فرهنگ عمومی در رابطه‌ با تهیه اطلس فرهنگی و اجتماعی شهرستان دلفان به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

وی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی دلفان در زمینه راه‌اندازی گفتمان مطالبه‌گری در این شهرستان نیز تأکید دارد، افزود: ما باید تمام تلاش خود را برای محقق شدن این دو هدف به‌کار گیریم، چراکه اگر اطلس فرهنگی و اجتماعی دلفان و همچنین مطالبه‌گری ‌در این شهرستان به سرانجام برسد می‌تواند گام مهمی برای توسعه شهرستان در همه شاخص‌ها باشد.

نوری‎زاده با بیان اینکه تعیین محورهای این اطلس فرهنگی و اجتماعی نیز با استفاده از نظرات اعضای کمیته علمی شورای فرهنگ عمومی دلفان تعیین و در رابطه‌ با هزینه‌های این طرح پژوهشی نیز در جلسه آینده شورای فرهنگ عمومی دلفان بحث خواهد شد، اضافه کرد: امام جمعه شهرستان دلفان نیز از اجرایی شدن این طرح استقبال کرده و آمادگی خود برای استفاده از ظرفیت کلیه دستگاه‌های فرهنگی و جامعه دانشگاهی در این شهرستان را اعلام کرده است.

شورای فضای مجازی در دلفان تشکیل می‌‏شود

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دلفان در ادامه با اشاره به فعالیت 13 پایگاه خبری و 9 نشریه اعم‌ از روزنامه، هفته‌نامه و ماهنامه دارای مجوز در ان شهرستان، گفت: رسانه‌ها رکن چهارم دموکراسی و از طرفی چشمان تیزبین مردم هستند که مورد حمایت قرار بگیرند. البته رسانه هم باید در چارچوب وظایف و رسالت خود حرکت کند تا مورد اعتماد عموم مردم باشد.

نوری‎زاده با اشاره به دیدار اخیر خود با رئیس دادگستری دلفان، اظهار کرد: در این دیدار تأکید کردم که با بداخلاقی‌های رسانه‌ها باید برابر قانون برخورد شود؛ رئیس دادگستری شهرستان نیز برای هرچه بهتر شدن فضای مجازی در دلفان پیشنهاد تشکیل شورای فضای مجازی در شهرستان را ضروری دانست و ضمن اعلام حمایت از رسانه‌هایی که در چارچوب قانون و شرح وظایف در حال انجام وظیفه هستند، بیان کرد که هیچ‌گونه بداخلاقی رسانه‌ای را نمی‌پذیریم چراکه رسانه‌ها باید در صدد رفع معایب باشند و سعی کنند به مدیریت شهرستان کمک کنند تا چهره محرومیت از این شهرستان رخت بربندد.

یادآور می‌شود، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان طی سال‌های گذشته در قالب یکی از مصوبات شورای فرهنگ عمومی تهیه اطلس فرهنگی استان لرستان به‌عنوان بانک جامع از اطلاعات فرهنگی و اجتماعی را در دستور کار قرار داد و قرار شد در این مجموعه فرهنگی مواردی مانند تاریخ و جغرافیای استان، سیمای طبیعی، آب و هوا، آثار باستانی، مشاغل، صنایع دستی، حرفه‌های کهن و فرهنگ معرفی و در این اطلس به زبان، گویش، هواشناسی، لهجه، کلمات و کاربرد آن، ادبیات محلی، جشن‌ها، دعاها، مشاهیر، غذاها و... نیز پرداخته شود که در این راستا تیرماه امسال، تفاهم‌نامه همکاری میان جهاددانشگاهی و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان منعقد شد.

انتهای پیام
captcha