کد خبر: 3949122
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۴

راه‌اندازی بنیاد قرآنی «کربلایی کاظم ساروقی» در استان مرکزی

راه‌اندازی بنیاد قرآنی «کربلایی کاظم ساروقی» در استان مرکزی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی از انجام اقدامات مقدماتی برای راه‌اندازی بنیاد قرآنی کربلایی کاظم ساروقی در استان خبر داد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی، سرهنگ غلامرضا کریمی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی، دوم بهمن‌ماه در مراسم گرامیداشت شصت‌و‌سومین سالگرد ارتحال کربلایی کاظم ساروقی و یادواره شهدای شهر ساروق، بیان کرد: خوشبختانه به برکت برگزاری کنگره شهدای استان در دو سال گذشته اقدامات قابل توجهی در خصوص تبیین سیره و شخصیت برجسته کربلایی کاظم ساروقی انجام شد.

وی از انجام گفتمان‌سازی قرآنی در راستای شناساندن کربلایی کاظم ساروقی به عنوان معجزه قرن در استان طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: اقدامات مهم کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان در رابطه با معرفی شخصیت کربلایی کاظم ساروقی مورد تقدیر مقام معظم رهبری نیز قرار گرفت و برکات زیادی نیز برای جامعه داشت. این فعالیت‌ها باید ادامه‌دار باشند، چراکه امروز بیش از هر زمان دیگری به فرهنگ قرآن در جامعه نیازمندیم.

کریمی از راه‌اندازی بنیاد قرآنی کربلایی کاظم ساروقی خبر داد و افزود: کارهای مقدماتی راه‌اندازی این بنیاد انجام شده است. تدوین سه عنوان کتاب با محوریت کربلایی کاظم ساروقی، راه‌اندازی اردوی گردشگری و محتوایی برای دانش‌آموزان و دانشجویان با محوریت شناخت کربلایی کاظم ساروقی از جمله اقدامات صورت گرفته است که کماکان ادامه دارد.

این مقام مسئول از انجام فعالیت‌های قرآنی در استان با محوریت کربلایی کاظم ساروقی، برگزاری ۶۰ برنامه فرهنگی در سال گذشته، تولید محتوا در فضای مجازی با محوریت شناخت و تبیین شخصیت کربلایی کاظم ساروقی در کانال‌های کنگره شهدای استان با مخاطب بیش از ۵۰۰ هزار نفر، برگزاری مسابقات قرآنی با محوریت زندگینامه این حافظ کل ویژه دانش‌آموزان و اهدای ۶۲۰ قرآن نفیس به برگزیدگان به عنوان دیگر برنامه‌های برگزار شده یاد کرد.

انتهای پیام
captcha