به گزارش ایکنا از مازندران، آیتالله محمدی لائینی، نماینده ولیفقیه در استان مازندران به محضر رهبر معظم انقلاب به مناسبت سالروز حماسه ششم بهمن آمل و دیدار تاریخی مردم مازندران با رهبر و مولایشان پیامی به شرح ذیل به این خبرگزاری ارسال کرده است.
متن پیام به این شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
پیشوا و مقتدای عظیمالشأن آیتالله العظمی امام خامنهای دام ظله العالی علی رئوس المسلمین الی ظهور الحجه عجل الله تعالی فرجه الشریف.
«سلام علیکم بما صبرتم»
ششم بهمن سالروز حماسه و فداکاری مردم شجاع آمل، شهر هزار سنگر، شهر شهیدان سرفراز و عالمان والامقام شهر علامتین حسنزاده و جوادی آملی (حفظهما الله تعالی) است. این حماسه بزرگ بخشی از برجستگیهای مردم مازندران است که حضرتعالی همواره بر آن تأکید داشتید.
اینک در سالروز این حماسه عظیم علیرغم اشتیاق تشنگان دیار علویان به زیارت آن وجود ذیجود و طواف میکده عشق و ارادت که به گفته طالب آملی: «بر تشنگان زیارت دریا مبارک است / یعنی طواف میکده بر ما مبارک است»، شرایط کرونایی اجازه زیارت و عرض ادب از نزدیک را نمیدهد مراتب ارادت، اطاعت و بیعت مجدد مردم انقلابی مازندران و آمل سرفراز را در زرورقی از درود و تحیات و در طبقی از اخلاص تقدیم حضور باهرالنور آن رهبر فرزانه نموده عمر با عزت و دوام تأییدات و توفیقات برای حضرتعالی و عزت و سربلندی برای ملت و مملکت در پرتو عنایات حضرت، ولیعصر روحی و ارواح العالمین له الفداء و رهبری داهیانه جنابعالی از خدای سبحان مسئلت دارم.
محمدباقر محمدی لائینی، سرباز و نماینده شما در مازندران ولایتمدار، ۱۰ جمادیالثانی ۱۴۴۲ هجری قمری، ۵ بهمن ۱۳۹۹»
انتهای پیام