کد خبر: 3952879
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۳
سردار سلیمانی:

خدشه به جمهوری اسلامی، خدشه به مردم است / اجازه سوء‌استفاده و نفوذ به دشمنان نمی‌دهیم

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: خدشه به جمهوری اسلامی خدشه به مردم است. ما باید از امنیت مردم حفاظت کنیم و نباید اجازه سوء‌استفاده و نفوذ به دشمنان بدهیم.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم گرامیداشت سالروز عملیات والفجر هشت و روز حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تبریک ایام دهه فجر اظهار کرد: بدون تردید پیروزی انقلاب اسلامی شروع پایانی برای مارکسیست و لیبرالیسم بود. این دو مسیر در ادامه پاسخی است که اروپایی‌‎ها به قرون وسطی داده‌اند. آن چیزی که از دل این دو تفکر بیرون آمده، پایان خداباوری در دنیای به اصطلاح متمدن غرب بود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: انقلاب اسلامی عصر جدیدی است که خدا باوری را برای بشریت مطرح کرد.

وی با اشاره به بیانیه اجلاس واتیکان تصریح کرد: گفتمان غالب در دنیا گفتمان اسلام است و گفتمان مسیحیت در جهان جدید جایی ندارد. این پیامد بیش از دو قرن مکاتب برآمده از رنسانس است که مکاتب جدید ریشه‌های خداباوری را زدند.

وی دلیل دچار شدن بشریت به بحران را وجود طرز فکرهایی مانند لیبرالیسم و مارکسیسم دانست و گفت: انقلاب اسلامی تابلوی خداباوری و معنویت را بلند کرده و همه توجه جهانیان به این تابلو جلب شده است. استکبار و طرز فکر های ناشی از رنسانس غرب تمام زمینه‌ها را به خدمت گرفته تا از پیشرفت انقلاب اسلامی جلوگیری کند. جهان غرب در سوءاستفاده از علم مهارت دارد.

سلیمانی با اشاره به تلاش جهان غرب برای استثمار جهان اسلام ادامه داد: رشد اسلام در دوران انقلاب اسلامی است.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا انقلاب ظهور کرد؟ با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و بند عزت ملی در بیانیه گام دوم بیان کرد: عزت ملی مردم ایران پاسخی بود به ذلت رژیم پهلوی. اولین مؤسس دولت در تاریخ ایران بود که در مقابل تجاوز دشمن به ایران هیچ مقاومتی نکرد.

سلیمانی با اشاره به اینکه رضا پهلوی حتی جرئت ماندن در کشور خود را نداشت، تصریح کرد: زبونی، خفت و خواری و پست‌ترین کلمات نیز برای رذالت رژیم پهلوی کافی نیست.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به بی‌کفایتی رژیم پهلوی اظهار کرد: ملت ما پس از انقلاب اسلامی صاحب عزت ملی شده و ما با هیچ‌گونه تجاوزی به حریم انقلاب سازگاری نداریم.

وی با اشاره به مصادیقی نظیر حضور شصت هزار مستشار انگلیسی در ایران در زمان محمدرضا پهلوی گفت: رژیم پهلوی عزت ملی ما را زیر سؤال برد. یکی از اهداف برجسته انقلاب اسلامی دستیابی به عزت ملی بود که ملت ایران در سایه رهبری امام خمینی(ره) و مدیریت و تداوم شجاعانه رهبری توسط مقام معظم رهبری مجددا عزت خود را به دست آورد.

سلیمانی در ادامه با بیان اینکه امروز هیچ ملتی در دنیا عزیزتر از ملت اسلامی ایران نیست، ضمن یادآوری از شهید بهنام محمدی و شهید محمدحسین فهمیده، بیان کرد: این عزت ملی و دوران مقدس است که کار آمدی نظام جمهوری اسلامی را اثبات می‌کند. اگر همه جنبه‌های مردم سالاری اسلامی به منصه ظهور برسد جهان از ما الگو خواهد گرفت.

وی بیان این که جهان غرب از به تحقق رسیدن همه‌ جنبه‌های مردم‌سالاری در ایران ممانعت می‌کند و از این امر هراس دارد، افزود: در بخش دفاع و امنیت به طور کامل مردم‌سالاری اسلامی رعایت شده است. دوران دفاع مقدس باعث شد که کاملا مردم‌سالاری اسلامی در حوزه امنیت رعایت شود. جمهوری اسلامی علیرغم همه دشمنی‌ها، تحریم‌ها و توطئه‌ها و فشارهای حداکثری و نفوذ غرب توانسته است که این قدر موفق و رو به جلو باشد.

سلیمانی در ادامه گفت: آنجایی که مردم‌سالاری اسلامی به منصه ظهور نرسیده، جایی است که هنوز تحت تأثیر تفکرات لیبرالیستی و مارکسیستی غرب است که نمی‌گذارند جوانان ما با روحیه جهادی خود نقش‌آفرینی کنند.

وی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس تجلی‌گاه عینی مردم‌سالاری اسلامی است، اظهار کرد: عملیات والفجر هشت یکی از شاهکارهای نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
وی با روایتی از عملیات والفجر هشت و توصیه امام خمینی(ره) که فرمودند « توکل کنید بر خدا و انجام دهید»به توصیف موانع و دشواری‌های این عملیات پرداخت و گفت: یکی از دلایل پیروزی در این عملیات حفظ مسائل حفاظت اطلاعات بود.

سلیمانی با اشاره به حفاظت اطلاعات، موفقیت این عملیات را مدیون تمهیدات امنیتی سپاه دانست.

وی با اشاره به بی‌کفایتی ژاندارم‌ها قبل از حضور سپاه و بسیج در ساحل اروند، گفت: جمهوری اسلامی توانسته است معادلات تمام جنگ‌ها را تغییر دهد. نقش حفاظت اطلاعات برای ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی و برای نجات بشریت مهم است.

سلیمانی با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج متجلی‌کننده و مظهر کامل تحقق مردم‌سالاری دینی است، افزود: ما باید برای تحقق مردم‌سالاری اسلامی همگی مسائل حفاظت اطلاعات را رعایت کنیم . دشمن اطلاعات ما را از فضای مجازی جمع آوری می‌کند. رفت و آمد به خارج از کشور و سفارت‌خانه‌هایشان از نمونه‌های اقدامات جاسوسی آن‌ها علیه امنیت جمهوری اسلامی است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: مسئله حفاظت اطلاعات برای همه مهم است. اما برای ما در سپاه به عنوان پاسداران انقلاب اسلامی و در بسیج به عنوان متجلی‌کننده همه جنبه‌های مردم‌سالاری اسلامی مهم‌تر است.

وی حفاظت اطلاعات را برای همه مهم دانست و در پایان تصریح کرد: خدشه به جمهوری اسلامی خدشه به مردم است. ما باید از امنیت مردم حفاظت کنیم و نباید اجازه سوءاستفاده و نفوذ به دشمنان بدهیم.

انتهای پیام
captcha