کد خبر: 3953341
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۵

ترویج فرهنگ ایثار به مثابه هوشیار سازی جامعه است

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه هوشیاری و بصیرت سلاح مقابله با دشمنان در جنگ نرم است، گفت: ترویج فرهنگ ایثار به مثابه هوشیار سازی جامعه است.

ترویج فرهنگ ایثار به مثابه هوشیار سازی جامعه است

به گزارش ایکنا از سمنان، آیت‌الله سید محمد شاهچراغی،نماینده ولی فقیه در استان، شب گذشته 21 بهمن در دیدار با رزمندگان استان در عملیات والفجر ۸ و جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس، با بیان اینکه باب مجاهدان راه خدا دری از ابواب هشت‌گانه بهشت است، گفت: این در برای رزمندگان باز است که با حرکت در مسیر ولایت و انقلاب آن را باز نگه داریم.

وی ادامه داد: یاد و خاطره شهدا موجب برکات در این جلسات می‌شود که ضرورت دارد فرهنگ ایثار، از خودگذشتگی و جانفشانی‌های رزمندگان برای نسل جوان و نوجوان بازگو شود.

امام جمعه سمنان هوشیاری و بصیرت را دو سلاح با اهمیت در دوران جنگ نرم کنونی برشمرد و افزود: آنچه انقلاب را پیروز کرد و تاکنون نگه داشت خون شهدا بود که باید با هوشیاری و بصیرت ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم.

محمد حسن سلامی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان نیز با بیان اینکه حیات با برکت ۴۲ ساله انقلاب اسلامی ایران یادآور پایداری، ایستادگی و مقاومت ملت ایران است اظهار کرد: مصداق این بزرگی ایستادگی، مجاهدت و وحدت ملت ایران، هشت سال دفاع مقدس و عملیات کربلای ۶، عملیات کربلای ۴ و ۵ با ۲۵۶ شهید، عملیات بیت‌المقدس با ۴۵ شهید، والفجر مقدماتی با ۶۰ شهید و عملیات والفجر هشت با ۱۹۶ شهید در استان سمنان است.

سلامی با بیان اینکه ما وظیفه داریم دستاوردها و ارزش‌های دوران دفاع مقدس را به نسل آینده منتقل کنیم، متذکر شد: والفجر ۸ یکی از پیروزی‌های بزرگ ملت ایران بود که استان سمنان با سه گردان از شهرستان شاهرود، دامغان، سمنان و گرمسار در این عملیات شرکت داشته و یک شب قبل از عملیات اصلی، جزایر بوارین و ام‌الرصاص را به تصرف خود در آوردند تا توجه دشمن به این منطقه جلب شود و رزمندگان در منطقه فاو بتوانند راحت‌تر مواضع دشمن را تصرف کنند.

انتهای پیام
captcha