کد خبر: 3954292
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۱
«تجمع علمای مسلمان»:

دولتی تشکیل شود که لبنان را از مخمصه خارج کند

«تجمع علمای مسلمان» لبنان امروز با صدور بیانیه‌ای بر لزوم تشکیل دولتی تأکید کرد که قادر به حل بحران و نجات کشور باشد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از المنار، تجمع علمای مسلمان لبنان در بیانیه خود تأکید کرد که همه شهروندان لبنانی با هر نوع گرایش مذهبی و یا سیاسی که دارند، فقط خواستار تشکیل دولتی هستند که بتواند آنها را از مخمصه نجات دهد و بحران را مدیریت کند.

علمای مسلمان لبنان خواستار خروج «سعد الحریری»، نخست‌وزیر مکلف به تشکیل کابینه جدید از دایره مشاجرات سیاسی و تلاش برای تشکیل یک دولت سیاسی متشکل از وزیرانی شد که احزاب سیاسی آنها را معرفی و در پارلمان رأی اعتماد می‌گیرند.

علمای مسلمان لبنان خطاب به سعد الحریری اظهار کردند که نخست‌وزیر مکلف منتظر تأیید آمریکا یا فرانسه نماند، بلکه ابتدا به شعاری توجه کند که لبنان همیشه سر می‌دهد و اگر قادر به انجام چنین کاری نیست، انصراف دهد و موضوع را به دیگران که می‌توانند به نفع ملت تصمیمات جسورانه اتخاذ کنند، محول کند.

انتهای پیام
captcha