کد خبر: 3959153
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
استاندار خراسان‌جنوبی:

نکوداشت شهدا زنده نگهداشتن فرهنگ از خودگذشتگی است

استاندار خراسان‌جنوبی در پیامی به مناسبت ۲۲ اسفندماه روز بزرگداشت شهیدان گفت: نکوداشت یاد و نام شهدا، درحقیقت زنده نگهداشتن فرهنگ رادمردی، از خودگذشتگی و رشادت بی‌نظیر انسان‌هایی است که در راه دفاع از کیان اسلامی، جان خود را در طبق اخلاص نهادند.

نکوداشت یاد و نام شهدا، زنده نگهداشتن فرهنگ رشادت‌های بی‌نظیر استبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان‌جنوبی، حمید ملانوری، استاندار خراسان‌جنوبی در پیامی به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا با این فراز از کلام مقام معظم رهبری که «تجلیل از شهیدان، کاری لازم و وظیفه‌ای برعهده همه ماست» گفت: شهید که مقامش هیچ معادل و همتایی در دنیا ندارد، جان خود را تقدیم آرمان‌های انقلاب کرد تا خون حیات در رگ‌‏های وطن، جاری و ساری بماند.

نکوداشت یاد و نام شهدا، در حقیقت زنده نگهداشتن فرهنگ رادمردی، از خودگذشتگی و رشادت بی‌نظیر انسان‌هایی است که در راه دفاع از کیان اسلامی، جان خود را در طَبَق اخلاص نهادند.

بدون تردید تداوم و استمرار راه شهدا، بیش از هر چیز مدیون منویات داهیانه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و صبوری و ایستادگی خانواده‌های بزرگواری است که عزیزترین سرمایه‌های زندگی خود را برای حراست از مام میهن راهی جبهه‌های حق علیه باطل کردند و با دل‌های صبور، داغ‌شان را به جان خریدند و با وجود ناگواری‌های روزگار همچنان استوار و ثابت قدم، پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند.

اینجانب ضمن پاسداشت فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در ۲۲ اسفند مبنی بر تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نامگذاری این روز به عنوان «روز بزرگداشت شهدا» با آرمان‌های والای شهیدان گرانقدر در راستای حفظ استقلال و عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدید میثاق کرده و با تبریک این روز ارزشمند به همه خادمین بزرگوار خانواده‌های شهدا و ایثارگران، توفیق و سرافرازی بیش از پیش این عزیزان را در تأسی از راه شهیدان، از پیشگاه پروردگار متعال آرزومندم. امید که رضایت شهدای معظم و دعای خیر خانواده معزز آنها، توشه آخرت‌مان شود.

 

انتهای پیام
captcha