کد خبر: 3959640
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷

بانوان طلبه بوئین‌زهرا؛ در خط مقدم مبارزه با کرونا

مسئول سازمان بسیج طلاب خواهران استان قزوین گفت: طلاب، کادر و اساتید مدرسه علمیه خواهران بوئین‌زهرا، از روزهای اول شیوع کرونا تاکنون به‌صورت مستقل یا با همکاری نهادهای مختلف در سه بخش خدمت‌رسانی، فرهنگی و رسانه‌ای در حال خدمت هستند.

بانوان طلبه بویین زهرا در خط مقدم مبارزه با کرونا

به گزارش ایکنا از قزوین، صادقی، مسئول بسیج طلاب خواهران استان قزوین، امروز، ۲۴ اسفند در جمع طلاب خواهر حوزه علمیه شهرستان بوئین‌زهرا گفت: حضور طلاب خواهر در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و خدماتی به‌خصوص در حوادث مانند شیوع ویروس کرونا به‌عنوان سفیران کار، تلاش و خدمت، نمونه‌ای از تحقق فرهنگ جهادی و ایثار در جامعه است.

وی اظهار کرد: طلاب، کادر و اساتید این مدرسه علمیه خواهران بوئین‌زهرا، از روزهای اول شیوع کرونا تاکنون به‌صورت مستقل یا با همکاری نهادهای مختلف در سه بخش خدمت‌رسانی، فرهنگی و رسانه‌ای در حال خدمت هستند.

مسئول بسیج طلاب خواهران استان قزوین ادامه داد: خواهران طلبه در کنار فعالیت‌های جهادی، برنامه‌های فرهنگی مانند مشاوره تلفنی به خانواده‌های در قرنطینه کرونا، پاسخگویی به سؤالات شرعی، تشکیل کتابخانه‌های سیار برای دوستان و همسایگان، مسابقات و سرگرمی ویژه مقاطع مختلف سنی در فضای مجازی، تشکیل گروه‌های مختلف در فضای مجازی و تهیه و تولید محتوا برای این فضا را نیز انجام داده‌اند.

وی به حضور خواهران طلبه حوزه علمیه شهرستان بوئین زهرا در روستاهای آوج و آبگرم، بیان کرد: خواهران طلبه با حضور در روستا ها اقدام به فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی به فرزندان جوانان انجام می‌دهند که این فعالیت‌ها حتی در ایام تعطیلات نوروز هم ادامه خواهد داشت.

مسئول سازمان بسیج طلاب خواهران استان قزوین گفت: یکی از ثمرات انقلاب اسلامی، فرهنگ جهادی است که این امر در تمام صحنه‌ها و عرصه‌ها کارایی دارد و به فرموده رهبر معظم انقلاب روحیه جهادی به معنای کار برای خداست که همانند روحیه بسیجیان در دوران دفاع مقدس است.

انتهای پیام
captcha