کد خبر: 3960824
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۴

جشن آزادسازی 45 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سقز برگزار شد

جشن آزادسازی 45 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سقز برگزار شد در آستانه سال نو مراسم جشن آزادسازی 45 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد با حضور مدیرکل زندان‌های استان کردستان، در زندان مرکزی شهرستان سقز برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، مراد فتحی، مدیرکل زندان‌های استان کردستان، روز گذشته، 30 اسفندماه در آستانه سال نو از زندان مرکزی شهرستان سقز بازدید کرد. در این بازدید طی مراسمی آزادی 45 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد این شهرستان را که با کمک خیرین استان کردستان فراهم شده بود، جشن گرفتند.

مدیرکل زندان‌های استان کردستان بیان کرد: به همت خیرین کردستانی با پرداخت یک میلیارد و 800 میلیون تومان از بدهی ۴۵ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان سقز، زمینه آزادی این زندانیان در آستانه سال 1400 فراهم شد.

وی ضمن ابراز امیدواری از همکاری ستاد دیه و خیرین در سال ۱۴۰۰ در راستای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد زندان‌های استان، بیان کرد: برای آزادی زندانیان آزاد شده در سال گذشته، دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از سوی ستاد دیه و خیرین استان کمک شده است؛ در حال حاضر نزدیک به ۴۰ درصد از زندانیان زندان‌های استان در آستانه سال نو در مرخصی به سر می‌برند.

فتحی با اشاره به امنیت پایدار در زندان‌های استان کردستان، گفت: در حال حاضر و با تمهیدات انجام شده از سوی ریاست محترم دادگستری استان، ۵۰ درصد از محکومان زندان مرکزی سقز در مرخصی به سر می‌برند.

مدیرکل زندان‌های استان کردستان از توزیع بسته‌های معیشتی بین خانواده‌ زندانیان استان طی سال 99 خبر داد و افزود: تعداد یک‌ هزار و ۸۰۰ بسته معیشتی طی سال گذشته بین خانواده زندانیان استان کردستان توزیع شده است.

وی از آزادی ۳۵۴ زندانی دارای محکومیت مالی و جرائم غیر عمد در سقز خبر داد و یادآور شد: امیدواریم این روند در سال 1400 با کمک رئیس کل دادگستری استان کردستان، دادستان استان، قضات و مؤسسات، سپاه کردستان، مردم، خیرین و ستاد دیه ادامه پیدا کند.

انتهای پیام
captcha