کد خبر: 3967902
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۳

شهرک‌نشینان صهیونیست خودروهای فلسطینیان را به آتش کشیدند

شماری از شهرک‌نشینان صهیونیست شامگاه سه‌شنبه، ۷ اردیبهشت، چندین خودرو متعلق به فلسطینیان روستای بیت اکسا واقع در شمال قدس اشغالی را به آتش کشیدند.

به گزارش ایکنا به نقل از بخش عربی مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، منابع محلی اعلام کردند که شهرک‌نشینان صهیونیست شب گذشته سه خودروی متوقف شده در نزدیکی شهرک راموت واقع در شرق روستای بیت اکسا، متعلق به فلسطینیان ساکن این روستا را به آتش کشیدند.
 
شهرک‌نشینان همچنین پس از نوشتن شعارهای نژادپرستانه بر روی خودروهای متوقف شده در این منطقه، شیشه‌های بسیاری از این خودروها را شکستند.
 
در اطراف منطقه باب عامود در قدس اشغالی نیز شمار زیادی از نظامیان صهیونیست حضور داشتند و تعدادی از جوانان فلسطینی را بازداشت کردند.
 
نیروهای اشغالگر همچنین به طرز وحشیانه‌ای به لؤی جعافره، پزشک متخصص هلال احمر حمله و وی را در منطقه باب عامود دستگیر کردند.
 
دو روز پیش جوانان بیت‌المقدس توانستند موانع آهنین صهیونیست‌ها را از مقابل باب عامود (یکی از دروازه‌های قدیمی قدس) کنار بزنند و این منطقه را بازگشایی کنند‌.
 
قدس اشغالی از ابتدای ماه مبارک رمضان شاهد درگیری‌های گسترده فلسطینیان با نیروهای اشغالگر صهیونیست در اعتراض به اقدامات نژادپرستانه صهیونیست‌ها است.
انتهای پیام
captcha