کد خبر: 3968171
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۴
گروه‌های فلسطینی اعلام کردند:

تدوین برنامه جامع مقاومتی برای اعمال حق انتخابات در قدس

گروه‌های فلسطینی در واکنش به تصمیم عباس در به تعویق انداختن انتخابات بر لزوم تدوین یک برنامه جامع ملی برای مقاومت و اعمال حقوق ملت فلسطین بر رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری دنیا الوطن، زیاد النخاله، دبیر کل جنبش جهاد اسلامی در فلسطین به برگزاری یک نشست ملی فوری برای دستیابی به توافقی بر سر یک برنامه ملی رویارویی با رژیم اشغالگر دعوت کرده است.

وی تأکید کرد: اتفاقات امروز نشان می‌دهد که جهاد و مقاومت ضد دشمن صهیونیستی حقیقتی ثابت برای همگان است که باید با جدیت با آن تعامل شود.

این مقام جهاد اسلامی گفت: با وجود اینکه ما به ظاهر از حکومتی خیالی برخورداریم؛ اما مردم ما هنوز تحت اشغالگری هستند و دستگاه‌های امنیتی و پلیسی ما با دشمن همکاری امنیتی دارند و خیال می‌کنیم که از طریق هماهنگی امنیتی دشمن متقاعد می‌شود که به ما یک کشور ببخشد و تلاش برای همزیستی با رژیم اشغالگر در سایه انتخابات نشان داد که همه توافقات سابق با اشغالگران از توافق اسلو گرفته تا بعد آن توهماتی دروغین است.

النخاله گفت: محاصره غزه، تعقیب و بازداشت گسترده فلسطینیان، گسترش شهرک سازی در قدس و کرانه باختری و حملات به مسجد الاقصی همگی ثابت می‌کند که ما همچنین تحت اشغالیم و باید در برابر اشغالگران مقاومت کنیم نه اینکه با ادعاهایی باطل به همزیستی با آنها روی آوریم.

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی همه گروه‌های فلسطینی را به برگزاری یک نشست فوری فراخواند و گفت: ما به جای حرف زدن باید فورا تشکیل جلسه دهیم و یک دستور کار را در آن دنبال کنیم که آن هم دستیابی به توافق بر سر یک برنامه ملی متناسب با درک وجود ملت تحت اشغالگری اسرائیل است و هر گزینه دیگری وقت تلف کردن است.

محمد البریم ابومجاهد، رئیس دفتر اطلاع‌رسانی کمیته‌های مقاومت در فلسطین در واکنش به تصمیم رئیس تشکیلات خودگردان در به تعویق انداختن انتخابات گفت: مشکل واقعی ما اسلو و توافق‌نامه‌های تحقیرآمیزی است که مردم ما را به دام می‌اندازد. آنچه اکنون لازم است لغو توافقنامه اسلو و ضمائم آن و پس گرفتن به رسمیت شناختن دشمن صهیونیستی  توسط تشکیلات خودگردان است.

ابومجاهد در اظهاراتی خبری گفت: کمیته‌های مقاومت با مردم ما در رد قاطع مخالفت با به تعویق انداختن انتخابات که حق ذاتی آنهاست شریک هستند و به تعویق انداختن انتخابات تسلیم شدن کامل در برابر اراده رژیم صهیونیستی است، در حالی که می‌بایست انتخابات را با زور در قدس تحمیل می‌کردیم و آن را به عملیاتی برای درگیری با دشمن و ریشه کن کردن آن از قدس و همه خاک فلسطین تبدیل می‌کردیم.

او تأکید کرد: قانونی که باید بر روابط با رژیم اشغالگر حاکم باشد این است که حقوقمان رابه زور از آن بگیریم، زیرا تسلیم شدن در برابر قلدری دشمن در شهر قدس به مثابه شانه خالی کردن از تکلیف دفاع از این شهر مقدس است.

سخنگوی کمیته‌های مقاومت فلسطین تأکید کرد: دشمن صهیونیستی جز زبان زور و مقاومت و پایبندی به اصول و اصرار بر تحمیل اراده فلسطین را نمی‌فهمد.

وی تأکید کرد: قدس متعلق به ماست. ما باید انقلابی را شعله‌ور کنیم که این دشمن جنایتکار را از صحنه ریشه کن کند. آنچه انقلابیون قدس در صحن باب العامود انجام دادندف نمونه و الگویی است که باید تقلید شود.

حسام بدران، عضو دفتر سیاسی حماس هم تصمیم محمود عباس در به تعویق انداختن انتخابات را روزی سیاه خواند و گفت که مرحله بعد آن شبیه قبل آن نخواهد بود.

او تأکید کرد: به تعویق انداختن انتخابات یا بهتر بگوییم لغو و به هم زدن آن، پیامدهای مختلفی خواهد داشت.

این مقام حماس با تأکید بر اینکه تصمیم به تعویق انداختن انتخابات فقط توسط یک گروه فلسطینی گرفته شده و این کار مغایر با توافقات ملی فلسطین است، گفت: با این کار مردم فلسطین از حق طبیعی خود در انتخاب رهبرانشان محروم ماندند.

او با تأکید بر اینکه تصمیم به تعویق انداختن انتخابات از مدت‌ها قبل گرفته شده بود، گفت: نشست دیشب فقط برای اعلام این تصمیم و نه بررسی موضوع انتخابات بود بنابراین رویارویی با رژیم اشغالگر تنها با همه اشکال مقاومت ممکن است.

جنبش مقاومت مردمی فلسطین نیز تأکید کرد: نباید به رژیم اشغالگر بهانه‌ای برای به تعویق انداختن انتخابات یا دخالت در امور داخلی ملت ما را داد، به خصوص که حالا اجماع ملی برای رفع اختلاف و تحقق آشتی ملی وجود دارد .

در بیانیه جنبش مقاومت مردمی فلسطین آمده است: مردم ما و نیروهای ما قدرت برگزاری انتخابات در شهر قدس را با وجود هر گونه رفتار نژادپرستانه و قلدرمابانه رژیم صهیونیستی دارند.

انتهای پیام
captcha