کد خبر: 3972174
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۸

برگزاری دوره حفظ تلفنی قرآن از سوی مؤسسه نورین بابل

دوره حفظ تلفنی قرآن ویژه تمام علاقه‌مندان از سوی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورین بابل برگزار می‌شود.

دوره حفظ تلفنی قرآن ویژه گروه‌های سنی مختلف بانوان و آقایان از سوی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورین بابل برگزار می‌شود.

بنابر گفته شعبانعلی بسمل، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورین بابل «علاقه‌مندان به حفظ قرآن که به دلیل مشاغل زندگی چون کار، تحصیل و بعد مسافت امکان حضور در کلاس‌های حضوری و حتی اینترنتی را ندارند، می‌توانند از این دوره بهره‌مند شوند که زمان کلاس از سوی قرآن‌آموز انتخاب می‌شود.»

در این دوره، مربیان با قرآن‌آموز طی برنامه مشخص تماس گرفته و میزان محفوظات و برنامه 10 درس قرآن‌آموزان، جویا و راهنمایی و رفع اشکال از سوی استاد انجام می‌شود.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان جهت مشاوره و دریافت راهنمایی بیشتر، کلمه «قرآن» را به شماره 09111194159 ارسال کنند.

مؤسسه نورین بابل دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این مؤسسه در بابل، کمربند شرقی، بوستان ۱۸(کوچه انتقال خون) قرار دارد.

انتهای پیام
captcha